Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na výnos doporučuju white widow, tady píšou až 800g/m2 výnos
( https://growmart.cz/zbozi/white-wid...ampaign=postfor ), reálně bez přehnané péče to bylo odhadem 400-500. Také doporučuju model Top Dawg, kytka je vysoká, né moc rozkevtlá do stran, ale za to masivně obalená v blízkosti stonku. No uvidíme jak to dá tenhle rok ^^
White Widow má dobré výnosy měl jsem dvě, jednu venku a jednu vevnitř a rozrostly se hodně pěkně. Jinak jsem pak měl v inu dva Royal dwarfy, které mě hodně překvapili, kytka v květináči 7,6l o průměru 20cm roztahaná pomocí LST a nepřesahovala příliš květináč vynesla přes 50g suchých velmi tvrdých palic (za sucha už fotku bohužel nemám :/)