Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nakonec mám digitální Volcano a je fakt super. Sehnal jsem ho za 9 000. Navic jediný co jsem kdy zkoušel, byl ten BC vaporizér (totální shit). Kdo zná oba asi ví jakej to byl pro mě rozdíl. Aromeda bych taky rád někdy vyzkoušel, ale šel jsem radši do klasiky.
Zdravím Vás, chtěl bych si koupit vaporizer, ale nevím jaký si vybrat. Narazil jsem na tuto nabídku vaporizeru www.svetorientu.cz/vaporizery/c-28/ , ale některé fakt nevím jak se požívají.
Prosím o Vaše zkušenosti, je to poměrně drahá věc tak abych neprohloupil. Chtěl bych jen nabít, stisknout tlačítko voporizovat
Původní příspěvek od css Zdravím Vás, chtěl bych si koupit vaporizer, ale nevím jaký si vybrat. Narazil jsem na tuto nabídku vaporizeru www.svetorientu.cz/vaporizery/c-28/ , ale některé fakt nevím jak se požívají.
Prosím o Vaše zkušenosti, je to poměrně drahá věc tak abych neprohloupil. Chtěl bych jen nabít, stisknout tlačítko voporizovat
Hulím každý den asi 8 let,3 roky závodím na kole v běhu a triatlon a rád bych konečně,ulehčil svému zdravím a dechu.
Po letošní sklizni se po každodením hulení Skunk 1 od Royal Queen seeds (opravdu se povedl) cítím až příliš silnou bolest na prsou a kašlaní po hulbě je horší než kdy jindy,což nasvědčují i extrémní raní zahlenění.
Ty šikmovočkové jsou ale mazaný kujóni. To je napodobenina AtmosRaw, origoš mám a mohu vřele doporučit, je to asi ten nejlepší mobilní vaporizér. Pokuď by tenhle fungloval, tak jak má, byla ovšem zajímavá jeho cena, tenhle plagiát vyjde i s doručením na 1.000. Originál ovšem stojí 100dolarů, což naši obchodníci přepočítali na 4.000kč.
Teď je otázka kdo je větší lump, jestli ti plagiátoři, a nebo naši obchodníci. :-)
tak já mám magic flight launch box a ještě jeden noname vapík, plus jsem měl vulkána a taky ten aromed. nejvíc mi chutnal aromed, po něm MFLB, kterej je úžasně přenosnej a chutná to z něj překvapivě dobře, navíc má doživotní záruku i když si ho poškodíte sami. jinak ze zahraničních fór byste se dozvěděli, že vulkán ani aromed nejsou už hodnoceny jako nejlepší. momentálně nejlepší je podle reakcí na fórech vapeXhale cloud. nejenže má celoskleněnou cestu pro páru, ale výrobce k němu přidává ještě takovej bong-náústek, který vám to krásně zchladí. v závěsu za ním je hodnocen LSV - life saber vaporizer, který lze taky nasadit na určitý bongy. vím že aromed taky chladí přes vodu, ale prej jsou výše zmíněný vapa lepší. zkušenost s nima ale nemám, jen deleguju info. já sám momentálně uvažuju nad koupí LSV, vypadá supr, je přenosnej, jde nasadit na bong a v případě nouze použít místo zapalovače(tu keramickou tyčinku). no nenapadá mě co víc si přát.
Zdravim,
Koupil sem si ten malej plynovej Iolite vaporizér, hlavně kvůli tomu, abych moh v klidu hulit doma... Účel to splňuje perfektně, během pěti minut inhalování sem sjetej snad líp než po brku a hlavně je to beze smradu )
Už tejden sem neměl brko :-D
Doporučuju, je to bezva věc...
tak já sem nedávno objednal díly na vapík na principu horkého vzduchu a balonu vše i s poštovným vyšlo v přepočtu na 1600Kč a nevidím stavově ani spotřebou ani vizuálně (použitý materiál) rozdíl s digitál Volcanem mého DDR kamaráda :-) za 1/7 ceny... můžu jen a jen doporučit viz. video http://www.youtube.com/watch?featur...d&v=Ta4B1a2fxM4
Tak pánové já mám skoro rok tento Vapík http://www.nc.cz/vaporizer-emotion-...rny_d84454.html a jiný bych nebral, nejenom že má krásný a diskrétní vzhled, display počtu nahřátí a kapacitu baterie, ale hlavně je za úúúžasnou cenu.
Původní příspěvek od Martin666 Tak pánové já mám skoro rok tento Vapík http://www.nc.cz/vaporizer-emotion-...rny_d84454.html a jiný bych nebral, nejenom že má krásný a diskrétní vzhled, display počtu nahřátí a kapacitu baterie, ale hlavně je za úúúžasnou cenu.
a jakej je v porovnani s atmos raw? A jeste kouril jsi nildy klasickej velkej vapik? Sli jo jaky to je i oproti jemu?
Původní příspěvek od Martin666 Tak pánové já mám skoro rok tento Vapík http://www.nc.cz/vaporizer-emotion-...rny_d84454.html a jiný bych nebral, nejenom že má krásný a diskrétní vzhled, display počtu nahřátí a kapacitu baterie, ale hlavně je za úúúžasnou cenu.
Cau, tenhle vapik me zaujal, samozrejme hlavne cenou, na YT to vypada ze to je uplne to same jako Atmos, jenom nechapu u techle PENu, jak tam je vyresena teplota ? Prijde me to takovy hodne na divoko, regulovat uplne naslepo teplotu mackanim tlacika nejakou pribliznou dobu atd..prece tam jde celkem o presnou teplotu, a atomizery co obsahuji tyhle peny (ne vaporizery) jsou pouzivany spis pro kapalne naplne nez pro bylinne a tim ze si tam dam sitko aby napl nelezela hnedka na spiralce nevim jak me zaruci ze tam bude cca 180-210 stupnu aby probihala idelani vaporizace travy... moc nevim co si o tom myslet...