Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muzu se zeptat jak dlouho jsi to flushoval ? Me se to zda strasne zelene, nebo to delaji jenom ty fotky ...
Taky zdravim, prolívám kolem 14dní, něco i dýl, do zelena je to i díky foťáku a způsobu focení, jinak je to celkem hodně na některých kusech znát, ale některé jsou i zelené, zde hraje roli i genetika. Uvidíme na konci...
Přidávám fotečku Belladonny, kde není vše až tak zelené, na druhou stranu já mám zelenou moc rád, kdo znás taky ne, že?
Zdravim všechny! Konečně dosušeno, sečteno podtrženo to dalo celkem 671g, což bych řekl, že je dobré na 1.kolo pod touto sestavou uvidíme jak to poroste dál....
Nejlepší kytička měla 43g a nejhorší 18,5g průměr byl 26,8g na rostlinku....
Hardware: Sestava stejná jako v prvním kole, jen s tím rozdílem že mám tepelnej štít i na MH výbojce a zvedl sem o 40cm diamantovku...
Software:
Hlína - Biobizz light mix
Hnojky - tentokráte Biobizz, tzn. Bioheaven, Bio grow, Bio bloom, Root juice, Alga-A-Mic, TopMax + na proplach FS od AH
Postřiky - Leaf Coat, Cropmax a Neem oil
Tentokráte jsem se rozhodl lépe stimulovat venkovní prostředí a tak předřadník používám stylem, východ a západ slunce. Začínám na 400w a po 2h se přepíná na 600W, stejně tak i na noc. Až se zkrátí čas v květu, udělám to jen 1h na začátku i konci, sem zvědav
Jinak kočky sou:
Mazar - 3ks regular ze semen Dutch Passion
NYCD - 8ks regular ze semen od Soma seeds
Super Lemon Haze - 3ks feminized ze semen od Green House seeds
+ řezy 3x GWS, 3x Tutanchamon, 3x Big Bud, 2x Wembley, 2x Pineapple chunk mam je od člena Romulan - kvalitní z FEM.semen
Kočky ze semen byli skoro měsíc na předrůstu a slunili se venku
Fotečky jsou ze 4 dne pod lampiónem + fotečka obalů od semen
Dodávám dodatečně fotečky z 21.dne růstu, zároveň sem ten den i přepl na květ Kočky byli výškově od 50 do 62cm..Jinak trichoderma jim velmi prospěla, neb rostou jako blázen, sem zvědav kde se to zastaví
Dnes 12.den v květu a stále rostou jako blázen, spíše než pravidelný porost to připomíná hodně divokou džungli SLH roste jako blázen a jako jediný zatím nejeví žádný známky květu Jinak sem 8.den přemístil samečky do karantény, 3 Mazary a 4 NYCD, bohužel tedy Mazárek nebude, alespoň mám jednoho outdorového
Tak další fotečky z džungle, tentokráte 21.den v květu Růst už se konečně zastavil i u největších opozdilců Ted to vypadá jak v nějakém chlupatém bambeřákově Jedna bližší fotečka je Big Bud