Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny nás to čeká pro někoho je to hold blíž pro někoho dál a ale na všechny dojde jack byl celkem šikula tož dobré modely pěstil mno du na to brko ..
V sobotu má být minutka klidu pro tu leteckou havárku polského presidenta.Já jsi ovšem udělám minutku klidu pro něj.On ovšem bude žít dál...alespon v naší mysli.From nero.Nepříjde ti blbý používat pozitivního smajla?
Původní příspěvek od High V sobotu má být minutka klidu pro tu leteckou havárku polského presidenta.Já jsi ovšem udělám minutku klidu pro něj.On ovšem bude žít dál...alespon v naší mysli.From nero.Nepříjde ti blbý používat pozitivního smajla?
Nwm proč by to mnělo bejt blbý,uctít památku někoho tak že někde budu brečet a nevylezu ven fakt neni můj styl,vše se snažim brát pozitivně tak proč ne tuto nějak nechápu vo co ti de
Jednou se narodime jednou umřeme, stim bohužel neudelame nikdo nic .. Ale všichni budeme vzpominat a vždy lidi budou vedet kdo byl velký JACK HERRER ten tady snama vždycky bude .. A na počest si jdu zakouřit, nech ho tam rostliny ochranujou !!