Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Jirka P. _ ked som si tak cital SSUK .. dost castro s tam objavovala reklama na taky ziarivkovy komplet, kde slubovali dost masakralne vynosy na m2, pri zachovani relativne malej vataze a nizkej teploty.. idem to pohladat a hodim to do EDITu
Dneska sem vzal kytičky na koupani. Dal sem je do sprchy a asi 3 minuty proplachval vlaznou vodou. Pak sem je nechal vykapat a prolil sem to odstatou vodou s Final Solution, tento pripravek se mi zamlouva....
Ano myslel som soft secrets Uk .. inak uz mate aj SSCz .. keby to niekoho zaujimalo. Ani ja som to nevedel najst .. .bolo to v par cislach .. taka stavebnica.. co pouzivala ziarivky... dufam ze to najdem.
samozrejme prajem vela zdaru . .a vizera to fantastipicisticky....
Soft secrets je celkem vychytaný časák, ale cz zatím moc ne. Na emaily nereagujou, tak asi to zatím teprve rozjíždějí čí co. Ale je dobře že už je i tady.Poprvé jsem se s ním setkal před 3 roky v holandu a jsou tam zajímavé věci. Co se týká zářivek tak taky na to čumím jako puk a gratulace papouškovi a jiným..http://www.icmag.com/ic/showthread....01&page=1&pp=15:
Dnes jsem je podriznul. Je to presne 59. den na kvetu (pocitano od chvile co zacly kvest, jinak od prepnuti 64. den)
Pred kosou jsem jim dal malinko soky. Nejprve po standartni noci nasledoval 24 hodinovy den, pak 24 hodin tma a nakonec 4 hodiny svetla tesne pred sklizni. Vice o teto problematice viz. tady : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23756
Mno trochu sem je probral od listi a dal je zpet do pestirny, ale tentokrat vzhuru nohama, bez kvetinacku. Necham vnitrni vetracek aby si trochu pohraval se vzduchem vevnitr. Nejdulezitejsi je stejne casta kontrola. Snad na to budu myslet.
Cus lidi, zase mi to uschlo ponekud drive nez jsem si pral
Ale co naplat, chybami se clovek uci...
Palicky se ponekud zcvrkly ale s touto deziluzy se setkal jiz kdejaky grower... Mno, odliskovano, vcetne "ridkejch spodku" to cini 28,1 g .
Je to vic nez jsem cekal v nejakych fazich growu, ale zase je to min, nez jsem cekal v jinych fazich...
Beekaa na ICmagu se dostal prez 1g na Watt, k tomu mam jeste hodne daleko, ale kdo vi, treba jednou...
A ted to du ochutnat, asi ven k rybniku, kdyz je uz teplo