Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko,
takže se hlásím po dlouhé době,dnes tj.30.5.2009 v 0:53 jsem si přivezl a zasadil mrkev z austrie.Lahůdka: DESTROYER (92 trychomů/mm),Už 5 rokem kupuji a nemohu vynachválit.doporučuji chuť,učinek,trvání BEST OF.Cena já koupil 15KS za 8.50 EUR/paprika,3 kukuřice jsem dal ven cca 35cm vysoké.a zbytek šel do terária.Jedna z nejlepších ze zeleniny.Poprvé jsem ochutnal ve venezuele a od té doby NO 1.Peace
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
dnes som sa vratil z viedne
skocil som do flowery fieldu po zopar kuskov
rezy pekne,vysoke asi 20cm ,krasne zelene
jeden kus 9.50€ co je dost...
taxik ma z centra na tu "šoltefeldgase 28" stal 13 eur.,za pockanie si priuctoval 3 eur a s5 na sudbanhof ma do kopy vysiel na 28€ ale nebola ina moznost,
je to tak zasite ze bez auta sa tam neda trafit....
prepasoval som to normal vo vlaku v krabici zabalene....
tak uvidime co z toho vyrastie
Cus, jsem tu ted delsi dobu nebyl tak nemam doplnenou galerku, ale co se tyce tech klonu z vidne tak venku nam to nedozralo a indoor to nebylo spatne az na white russian ten byl dost ridkej... bral jsem to v Hanf-Hanf, da se objednat dopredu, ale maji i hodne skladem...