Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak teda najsilnejsi bol super skunk velmi dobra smakina
a na nordon light som mal najlepsi stav hulil som to pred 3 rokmi a do dnes som nemal nic lepsie (jedine odrody ktore sa tomu priblizovali,take tie skanky a white widow a pod.)
ps:inak nevie tu niekto o niekom kto predava odrezky salvie?
Tak abych rekl pravdu,tak nejsilnejsi byla asi blue berry,ale mozna to tak uplne neni,protoze to byl prvni spek v mym zivote a byla to bluberka podlampovka.. Priznam se,byl sem totalne v prdeli.. Ale prijemne A nejlepsi..? Mam rad euforicky high,ale obcas mi to poskytla i belladonna.. Mel sem ji v posledni dobe parkrat a vzdycky pohoda,casto mi pri ni zpestrujou barvy,ale naposled jsem videl animovany banany..! Prisaham..! Svitily v ty tme a..
Viem ze nieco na ten sposob tu uz je ale ide o to ze chcem wedet aky model je nielen najsilnejsi ale aj najchutnejsi,najviac TRIPI.
Tajze ake su wase naj modelky a ake mate skusenosti s ich pestovanim.Velmi mi to pomoze a dufam ze aj ostatnym growerom.Je pravda ze vlastne wsetky znackove modeli zo seedbank priemerne vypestovane su jednoprdovky ?
A aky je rozdiel ked si da clowek 1 prda z jointa a jedno huste wodne bongo ?Su aj take modely pri ktorych po 1 prde FLASHnete?Wiem ze sa to zda trochu odveci otatka ale ja som zvyknuty hulit tunajsie NO NAME a ked v&pestujem moju AURORU INDICU tak newiem co mam cakat.Ci si dam 5 bong a nic alebo este nenatiahnem ani prwe a uz ma budu muset zdwihat zo zeme.Wiem ze vy prewazne hulite jointow ale ak sa da tak mi w tomto smere poradte.Pripadne s tej mojej dufam ze dobre vypestowanej AURORY keby urobim joint a dam si poriadneho prda.Spravy to nieco so mnou ?Chcem len wedet ake su tie znackove holandske modely silne oproti tym nasim dedinskym BO NAME.
THANKS
Tak na to se doooost špatně odpovídá. Ale asi takhle: Ty značkové, jak Ty píšeš, modely jsou pěstovány pro vyšší obsah THC, takže by se Ti nemělo stát, že dáš 5 bong a nic. Další otázkou ale je, jak rostlina rostla, tzn. jaké měla podmínky no a za další je to samozřejmě věc genetiky. Aurora indica je jestli se nemýlím od Nirvany, a ta uvádí, že je to jejich asi nejsilnější indika, takže jestlis jí dal podmínky, myslím, že Tě nezklame a na 5 prdů z bonga můžeš docela jistě zapomenout, čas budeš mít tak na 2 na 3 a pak Tě asi sejme..Co mám já skušenost s Aurorou od Nirvany, tak to vidim na 2 prdiky
nechcu nějak prudit, ale průměrně inteligentnímu jedincovi je jasný, že každej má rád něco jinýho. myslíš, že existuje universální model, kterej se bude zdát všem nejlepší?
co myslis tim, ze si po jednom prdu FLASHnete??
A jestli chces vedet jaka bude tva kytka tak si pockej, az ti dokvete. A navic takovy tema tady uz navic urcite je.
kolik je ti roku, jestli se muzu zeptat?
ČO NAJLEPŠIE STE V ŽIVOTE FAJČILI????
Zdravím všetkých fajčiarov marihuany.
Možete sem prispievať vašimi zážitkami a akú najlepšiu trávu ste fajčili.
Dúfam že sa tu každý pochváli a aj pobavý.
španělský hašiš s velkým H to bych řekl že bylo to nejlepší co sem kdy kouřil jinak z MJ to byla asi vdova
-ten hašiš mě málem srazil k zemi přetížení tak 2-3g, ale jinak mazec
ja asi hasis dovezenej z indie od kamarada-tekla mi i krev z usi, ale to bylo asi necim jinym ale stejne bylo to jediny koureni po kterym sem mel stav podobnej houbam.
o vikendu sem hulil hasik od brachy a bylo to supr..urolil sem si blunta a po prvnim prdu sem by high...nedovedu si predstavit tu rychlost v bongu kdyz ve speku to prislo hned, bych se na ten bong jenom podival abyl bych zpecenej