Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, nikdy zatím sem nehnojil až teď v indooru, a zvolil sem od Plagronu alga grow, alga bloom a phyt-amin, a ještě brzo dokoupím green sensation taktéž od plagronu, nevím proč sem si vybral plagron, ale určitě su spokojen
mam dotaz, letos chci zkusit outdoor arjan's ultra haze 1 a vzhledem k tomu ze udavaj delku kvetu 13 tydnu chci zkusit ho donutit kvest uz na konci cervana (pokud nezacne nahodou kvest sam) a to pomoci hnojiva pk 13/14 a nejakeho kvetovyho stimulatoru.
co si o tom myslite vy?
ahoj, pestuji 1 rokem a od meho fleku je cca 6m vzdalena velka jama s mocuvkou, takze muj dotaz zni jestli se da dobre hnojit mocuvkou a v jakem pomeru by mela byt pridavana do zalivky a jak casto zalevat? diky za odpovedi
Normalne mam nahazet hnuj do plastovyho kyble, zalit vodou a nechat par tydnu ulezet a pak zredit do zalivky /moznost a)/ nebo nahazet okolo kytek ulezeny hnuj a jen zalivat destovkou (po par tydnech obmenit za novy hnuj..) /moznost b)/
radvancan nevim jak hnuj ale v mem případe močka z prasečaku co tekla
1-1,5m od kytek je behem 4 dnu totalne spalila dvakrat za sebou. možna jsem vijímka a nebo špatnej grower.
Jo, s tím hnojem a močuvkou bych to taky moc nepřeháněl. Dával jsem koňskej hnůj a půl roku před použitím jsem ho pařil v ig.pytli a pok míchal
1:10 s hlínou
Zdarec,pestim prvni rok a chtel bych se zeptat kolik hnojiva(jestli pul litru na rust a kvet,nebo musim litr) mam koupit pokud mam 9 kytek a jsou 2 tydny stare.Diky