Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po několikaměsíční zkušnosti mohu k masti od Mastičkářky říci toto:
- výborně funguje na odřeniny, popáleniny a jiné jizvy - urychluje hojení, jizva zmizí daleko líp
- funguje na kožní problémy typu akne, atopický exém... odřenina na holeni od boty zmizela do rána... jinak to běžně trvá několik dnu
- při bolestech zubů - rostla mi osmička, dáseň napuchlá - namazal sem v tom místě tvář a ráno byla opuchlina pryč
- pomáhá na podrážděnou kůži po holení - ale nutno kombinovat i s dalšími k tomu určenými přípravky
- pomohla proti bolesti ze zlomené stehenní kosti... používal sem místo analgetik v prášku
A poslední zkušenost, která nemá tolik společného s mastí jako s konopím obecně - přestaly mi uplně padat vlasy... dřív sem měl při česání mokrých vlasů vždycky spoustu vlasů na hřebenu i na zemi... tedka ze mě nevypadne ani vlas... Měl bych začít ordinovat konopí kocourovi, ze kterýho ty chlupy nesiham vyčesávat :-)
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Tak dostal jsem od Jedule před nějakým tím týdnem dva kelímky. (tímto ji moc děkuju) Tyto kelímky byly určeny pro moji Babičku, která se potýká s pásovým oparem a migrénami ( migrény jsou v trvání cca 20 let)
Bohužel musím konstatovat, že na pásový opar mast nepomohla , ale jak sama bábi s úsměvem říkala, tak alespoň to tu kůži namazalo
Babicka ma vyrustky na kostech v zapesti, mela to strasne natekle a rukou nebyla schopna temer nic udelat. Od vanoc si to maze masti od Jedubabky(diiiky) a otok temer zmizel a pry ji to mene boli . . . Jinak ja mam cerstvou jizvu na nose(3mm hluboka) , mazu to masti od Timeho, je to teprv 13 dni a uz to skoro neni videt (!)
zdravim ve spolek! pred rokem se u me projevila obrna licniho nervu, tzn. ze jsem nemohl vubec hybat pulkou obliceje. chodil jsem mesic na rehabilitace, pojidal ruzne chemicke medikamenty, ale nemelo to vubec zadny efekt. jelikoz jsem zacal byt uz mainko zoufaly, rozhodl jsem se pouzit konopny olej a masiroval si s nim oblicej, po 14 dnech moje rehabilitantka byla udivena uzasnym a v podstate skokovym pokrokem. a o nejaky placebo efekt se zde asi jednat nemuze, bolest hlavy si nekdo treba vsugeruje, ale moznost zavrit oko nebo se usmat, to asi nijak neosalim :-)
mast od Jedulky funguje skvěle na popáleniny - po namazání to ani nebolí
pak na namožený svaly - po celodenním stěhování jsem fakt nic jinýho nechtěl
na ekzémy - ólalá
na lupenku - tu mi to v podstatě zastaví
na kousnutí klíštětem (do tejdne tam nic neni)
nic dalšího mě zatim nenapadá, páč se nic dalšího nepřihodilo
Ramon: K tý lupénce.. Moje máma si tou mastí od Jedulky ( ) mazala ruce, vysadila kortikoidy, ale po týdnu se opět objevily pupeny na a mezi prstama... Těch 5 dnů to vypadalo dobře, nějakej účinek tam byl (!) to určitě, ale asi ne takovej, jakej by už ona potřebovala.. Zatim to furt maže, ale obává se, že znova přejde na kortikoidy, což se mi vůbec nelíbí.. Možná že bych moh udělat mast čistě z palic, kvůli silnějším účinkům, za to by mi to určitě stálo.. Mějte se.
Po probuzení do sobotního rána jsem po kalbě z předchozího večera nějak fungoval, ale v odpoledních hodinách mě začalo svinsky bolet koleno. Druhý den jsem si ho dokonce narazil o roh vany, ale stačily tři dny s Jedulčinou mastí a je to o hodně lepší Už nechodím jak dick. Děkuju
Na bercove vredy fukguje spolehlive aspon na moji babicce asi 5let mela otevrene rany a asi po mesicnim uzivani se to zahojilo a jiz nekolik mesicu ma pokoj takze urcite pouzivat....
To mi ted mast udala radost, tak se svama podelim...
vzdycky me jednou za cas zacne bolet priserne rameno, pohnout rukou do nekterejch poloh ani nejde, jak to boli, nevim prsne co to je ale je to nakej zanet na slachach ci co, rameno me bolelo treba 14dni, stalo se to i ted, vcera sem s ramenem skoro nemoh hejbat, dneska po cca 3xnamazani rameno temer bez bolesti a s rukou muzu hejbat temer kamkoliv
super...
jinak mast mazu na vsechno a je to rozhodne nejvsestranejsi lek
Moc dobrou zkušenost mám z víkendu. Zapojovali jsme elektriku a znáte to - ruce pořezaný od nože, popíchaný od drátů, zničený od tahání izolace. Večer jsem si je tam mazal indulonou (namazat, nechat uschnout, namazat) a nějakým krémem na obličej. Ráno jsem se vzbudil a rozdíl jsem necítil. Když jsem dojel domů, mázl jsem si je konopnou matičkou a do rána byly ruce jak dětská prdelka...
Přidám další kladný účinek konopné masti.
Po cca 120km na kole jsem chytil vlčáka, že jsem chodil, jako teplý kowboy. Mast jsem aplikoval večer a ráno bylo vše OK, zarudlost a bolest zmizela. Zůstal mi jen puchýř na vnitřku stehen, ale ten po další aplikaci do dvou dnů zmizel.
Mast je home made (bílá lékařská vazelína + white widow).
Původní příspěvek od ice13 Přidám další kladný účinek konopné masti.
Po cca 120km na kole jsem chytil vlčáka, že jsem chodil, jako teplý kowboy. Mast jsem aplikoval večer a ráno bylo vše OK, zarudlost a bolest zmizela. Zůstal mi jen puchýř na vnitřku stehen, ale ten po další aplikaci do dvou dnů zmizel.
Mast je home made (bílá lékařská vazelína + white widow).
Hehe, taky s nim obcas trpim v praci a musim uznat, ze te to zprovozni presne jak rikas
Babicka, ktera je po dvou urazech pohyboveho aparatu a tri mesicnich pobytech v eldence si ji velice pochvaluje na bolesti od shora dolu. No more Voltaren.
Sestre mast moc nepomohla na lehci atopicak. Dal pouziva komercni konopnou mast, ktera zabira proste lip. Uvidime co ukaze dalsi vzorek.
POMOHLA na hojení popáleniny (na břiše, cca 1%, velký puchýř) od poiky. Po prasknutí puchýře pravidlně mazáno a sterilně kryto. (na základě toho dovolila máma kamarádovi pěstovat )
POMÁHÁ na akné (vyměněna za půl flaše slivovice )
POMOHLA na hemeroidy (okamžitá úleva, vymizení)
NEPOMOHLA na rozpraskaný koutek a na podráždění kůže holením.
edit: NEPOMOHLA na hmyzí štípnutí (nevím co to bylo za hymz, možná hovado), po aplikaci se štípanec zanítil (nevím, jestli to mast ovlivnila). Následovala desinfekce, vymačkání hnisu, do dvou dnů ústup. Ta holčička ale každou bolístku dost přeháněla, tak nevim.