Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stejne pri jizde hulis a na hranicich i kdyz vyvetras-vyklepes-vysajes- tak to stejne ten pes musi cejtit vodefšad tagže myslim že zaleži jenom na nahode a superizolaci s peprovou vyplni.
taky nevim jestli za superskrys neni vetsi vylizanej postih nez treba za kapsu...ale vzhledem k zakonum tohoto zkorumpovaneho policejniho statu bych se na to vysral... muzes bejt v pohode hulis a problem . muzes krast delat bordel a chlastat a nezajimas je. ale dyttoznas :-)))
Hale kamo ty psi to cejti v sude v tv nedavno bylo ves ganzu shovanou v rezerve zabalenou uplne hafo huste psovod votevrel vsecky dvere a kufr pejsek hop do kufru a psovodot co tam mas a chlapek v prdely ale jestli tak si fak vem naky hadry uply ryfle nornalni tricko a dej si to treba do slip a uvidis nech to osudu ale bej tebou seru na to kamoska to mela v kalhotkach a benga tam mely psa pejsek prisel k holce a zacal stekat ze tam neco asi ma psovod se podival zasmalse a nechal je jet bylo mu to jasny kamosce je 17 a nectel delat problemy psovod byl fak super typek hodne stesti preju
minulej rok sme do chorvatska vezli sebou asi 5 g skanku,
nejdriv sme skank slisovali a amatersky "zavakuovali"
frisfolii, to uz se 5g scvrklo do kulicky o prumeru asi tak 2cm,
mno a tu kulicku sme pro jistotu hodili do opalovaciho kremu,
myslim ze pri takovymhle mnozstvi, takhle uskladnenym, by ani pes nemel moc sanci...
Můj kámoš nedávno letěl do Austrálie a vyprávěl mi, jak mu po příletu na letišti celník prohlížel příruční zavazadlo nějakým přístrojem a ukázalo mu to na počítači, že tam má haš. Nic tam naštěstí nevezl, ale asi stačilo jen to, že tam měl nějaký načichlý věci. Každopádně to prý bylo hodně nepříjemný, protože v tu chvíli si ten kámoš nebyl jistý, jestli tam někde v batohu nemá zapadlý zbytek brčka apod. Celník prý vyměnil nějakou sondu v tom přístroji a ukázalo to znovu haš. Tak z toho byla jen hodně důkladná prohlídka, vyptávání......
Technika jde dopředu bohužel i v tomhle směru
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Ja mela asi vzdy vic nez jen stesti... Taky pomohlo to, ze dost zapominam (takze neni problem zachovat klid, ze by vliv thc? ), no a u sebe jsem mela vzdy NECO a to "nezamaskovaneho"...
Jednou prohlidka v autobuse a mela jsem toho vic (vcetne stangli cigaret a vubec), ale tam asi pomohlo, ze jsem mela rozhazene veci v baglu, ze police videli jen spodni pradlo. A to besku prede mnou vybrali jen kvuli tem cigaretam.
Co se tyce tech pejsku (na stesti jen 1 zkusenost) - neco se pejskovi nezdalo (coz chapu, protoze jsem si pak uvedomila, co vsechno zakazaneho u me je), ale zvladla jsem zachovat klid a police jsem vykladala, jak je to nadherny pejsek a ze asi citi me fenecky, ze totiz haraj a ble ble ble. Nepustila jsem ho ke slovu, takze byl nakonec rad, kdyz jsem odjela. Ale nutno dodat, ze ze zacatku se to police taky nezdalo.
A co se tyce te aus, tak jsme (s pritelem) meli extra stesti! Sem se nesmi dovazet snad nic a my meli plnou velkou kabelu leku, seminka ganji, ja zapomnela, ze mam u sebe i jidlo... Sice se pri prohlidce batohu zarazili (tam bylo jen to jidlo, coz jsem samozrejme zapomnela) a chteli vic kontrolovat, ale stihla jsem vyndat flasticku parfemu, tak se s tim spokojili. UF! Sama nechapu, ze ta kabela s leky je nezajimala... A to kamarad z letadla mel u sebe 1 jablko, za ktere dostal pokutu 200 aus$!!!
Takze nejnutnejsi je STESTI!!! Nebo v horsim pripade s sebou nic nevezt. Ale kdo by odolal...
Tak hodne stesti pri prejezdech pres hranice a nejen tehdy!!!!!!!!!!!!!!
Jeste jsem si vzpomnela, ze minuly rok zacali v Rakousku s beznou kontrolou u ridicu jak na alkohol, tak i na marihuanu. A to u ganji nejen ridicu, ale i spolujezdcu!
... pokud este nejsem totalne vymastenej,tak bych rek,ze pokud chces oblafnout psa ... musis mu vsugerovat nejaky silny pach (to proto abys ho zmatl ) nebo nejlip to zrob tak,aby z was vubec nic necitil ...celnik ti nebude prohledawat auto driv,nez mu pes da cokoliv najewo ze mate jakoukoliv drogu sebou ... do ty doby ti celnik do auta hrabat nebude .... bye
-lol a myslim ze tohle tu fuckt bylo uz zbytecne mockrat ...to nemate ve meste PC kavarnu ?
hele jak píše kash...
nebo takle - mi vyprávěl kámoš, jak jeli v bandičce do chorvatska k moři, před hranicema dohulili zbytky, aby se nedostali do průseru....přejeli hranice a umoře jeden z nich našel narvanou energitku v kapse od kalhot, na kterou trochu zapoměl
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
-ale trochu sem wo tom premejslel ... kdyby te nic nenapadlo na toho psa tak bych to huleni nejspis zabalil a pak este treba zavrel (jak psal dude ...energitka ...ale neco vetisho) mno a nekam este pod veci v aute .... tohle newim newim estli by nejaky pes vycitil ...ale kdo wi treba se mejlim ...kazdopadne napis jaxi dopad