Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2mattes.3: něco máš móóc špatně, teď jde o to co... cooltuba by to rozhodně spálit neměla i kdybys ji měl docela blízko, což ani z fotek nevypadá, takže tenhle důvod bych vyloučil... úplně ze všeho nejvíc to vypadá přelitý/přehnojený... možná v kombinaci s nízkou vlhkostí, pze ta zvlhčovačka se mi na ten prostor zdá vcelku nedostatečná.
No zkus se víc rozepsat jaký máš parametry (teplota, vlhkost, pH...) a určitě někdo na něco přijde a poradí
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
čau jak to vypadá asi to zase zdechne-kurva. no teplota je 25 a v noci 20- vlhkoměr nemám a ph sem měril jenom nějakou kravinou pro akvaristy takže vodu mám doma ph 7
Mám dotaz, budu pěstovat ve sklípku, kterej je 130cm vysoký. Měl jsem v plánu vzadu udělat něco jako skříň. S tím rozdílem, že jsem chtěl na zem vysypat zeminu. Zajímalo by mě, jaká výška zeminy by měla být. Popřípadě, zda je lepší pěstovat kytky v květináčích. Dočetl jsem se tu jaký průměr, ale o výšce jsem tu nic nenašel. Dík za radu
aspon 30 cm myslim. ale zas si ohraniceny zhora tak mozno by bolo dobre experimentovat aby ti to neprerastalo ale aby zas rastliny mali dostatocny korenovy system
Původní příspěvek od mattes.3 zemina-perlit keramzit substrát pro kaktusy a sukulenty a trocha hliny to tu doporučovala nějaká samička.teplota je za světla 26-28 za tmy 14-16 květináče sú asi jako hrnek a pak mám 3L a 8L zítra budu mět lakmusové papírky můžu s tím měřit ph?? a můžu tam nakukovat zatmy?? jinak sem tam dal jahody mátu a šalvěj ale to klidně oželím hlavně at roste ganja.
Zdravím
mno podle toho co máš za substrát bych řekl že ty řezy nemají dostatek základních živin, i ty listy tomu napovídají. Nejjednoduší varianta jak to zlepšit je koupit v OBI za 80,- kaček wuxal super, kterej rostliny skvěle vstřebávají (jěště se mi to tím nepovedlo přehnojit ) a dát klidně 1ml/litr nebát se toho. Aplikovat na noc, jak zálivkou tak postřikem. Postupně zvyšovat koncentraci. Teplota se zdá být ok, no ale na lakmusáky se vyser bo jsou docela nepřesné, radši kup akvin za 60,- kaček .Nakukovat do tmy můžeš, ale bude to pro kytky dalši podnět ke stresu=menšímu výnosu atd.
tož tak kapitáne at to roste a doporučuju napoprvé spíš méně řezů, bo pak kdyz ti zdechne 6 je to porad lepsi nez 12 hehe. cus
přidávám se k pěstitelům ve sklepě.
konstantně máme 15°C a teplo ze sodíku se neudrří hned je fuč (2hodiny 2°C dolu) nejvíc sodík udělá na 22°C v okruhu 1metr
budu kupovat polystyrén ..na strop a některé stěny
pokud máte nějaká okna zacpěte je madrací nebo něčim a nazem koberce! nikde se to nesmí chladit
a pak bude přes noc příjemných 20°C a dycky je lehčí a levnější uchladit než přihřívat