Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele v G-shopech je dobrý kupovat akorát tak hnojky, popř. special. vybavení...ale stejně všechno seženeš jinde a hlavně levněji..jinak maj všechno většinou zbytečně předražený a vnutí ti i to, co je ti úplně k hovnu, hlavně, aby měli kšeft...netvrdím, že sou všichni stejní, ale v tomhle je lepší mít "známý"...
Původní příspěvek od 4fun Rychlost průtoku by se měla pohybovat v rozmezí 400-1500ml za minutu na kanál. Pěstební kanál musí být dostatečně nakloněn, aby nám na plátu nevznikaly bazénky
nevadi kdyz mi po plate 110*100cm protece cca 4l za minutu? (kaluze se mi nedelaj)
Co říkáte na systém tropf blumat, viděl jsem nějaké videa na youtube a systém se mi celkem zamlouvá, vypadá jednoduchý na instalaci a relativně levný, díky za komentáře.
ZMiJAK - Pekné. To je recirkulačný drip? Alebo tam kvapkáš stále čerstvý roztok? Ja mám takéto vonku a pestujem v tom jahody. Preteká mi v tom na spodku neustále roztok cca polovičnej koncentrácie, než v nornálnom hydre. Neviem, že akú ideš genetiku, ale máš tie kvetiny trochu blízko vedľa seba.
ja toto jen zkousel ale system mam stejny ale vetsi a kytku uz od sebe dost jinak je to prutokovy system ktery mam nastavem kazdou hodinu me 15min zaliva a 45min vyple obehovy system
Ahoj nechci zakládat nový vlákno tak se zeptám tady, máte někdo zkušenosti s tímto https://www.hotchilli.cz/platinium/...m-ebb-flow-100/
Setem od platinium? Nebo pokud někdo nemá od nich něco, zajímá mě kvalita. Nebo zda mi někdo poradí dobrý systém ve stejné cenové relaci buď v coco nebo rockwool já bych možná byl i radši za kapilární zavlahu. stan 120x120x230, chci pak ještě udělat podstavec na dno stanu kvůli chladu od země cca. 10-15cm vysoký.
Původní příspěvek od Czechanonymous Ahoj nechci zakládat nový vlákno tak se zeptám tady, máte někdo zkušenosti s tímto https://www.hotchilli.cz/platinium/...m-ebb-flow-100/
Setem od platinium? Nebo pokud někdo nemá od nich něco, zajímá mě kvalita. Nebo zda mi někdo poradí dobrý systém ve stejné cenové relaci buď v coco nebo rockwool já bych možná byl i radši za kapilární zavlahu. stan 120x120x230, chci pak ještě udělat podstavec na dno stanu kvůli chladu od země cca. 10-15cm vysoký.
Myslim ze oba ty systemy jsou zhruba srovnatelne..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy