Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlast a hulo je squela kombinace , jde o to jak to kombinujes, kdyz das napred chlast a pak hulo tak - buuum , nikdy nevodhadnes, ale kdyz napred hulo a pak si pomalu davas chlast tak to de... No ja ted na invexu dal asi 0.75 litru vody a pak si s nakejma slovenskejma dredarema zahulil nakej jejich noname modylek a tyvoo (asi dobrej modeylek) no rosekalo me to solidne, placal sem se pred Ztkem a nevedel kde sem, co tam delam a ani kdo sem , docela masakr...
no jasne, historky z invexu... tam bylo zhulenejch lidicek vice nez vystavovatelu... ja slysel jednu dobrou, jak si znamej pujcil od nekoho zapalovac, pac nemel, jenze ten dotycnej se pak nekam ztratil a on po zbytek odpoledne ho hledal, protoze "to bylo jeho poslani!" jenze nevedel uz jak vypadal, takze se ptal vsech okolo jestli to jako neni jeho zapalovac. musela bejt docela sranda... heh
jinak gesho presne vystih to jak se da alk kombinovat s ganjou... ale hlavne, nejaky zkusenosti... napoprvy to de odhadnout blbe. jinak pivko vesmes neskodi
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tedka sem si zavedl rani zvyk .. dam si pred skolou sklo mazaru od kamose a pak je to v pohode.. je to opravdu luxusni huleni, takovy pamlsek ten mazar. Rolce Royce mezi travou
Ja si osobne myslim,ze to zalezi na situaci,jestli do poho nebo do sraczek.A ktomu alkoholu:Nejlepsi je celou noc kalit a az se ti bude chtit dom tak si dat poradnyho praska z destrukce a to si pak ani nepamatujes cestu dom,takze ti lip uteceK tomu Invexu:Minulej rok sem se tam tak zpraskal ze sem se nemohl dostat ze Zetka.Chodil sem furt dokola a nemohl najit cedulku "EXIT"...To byla blba stihaPEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Jsem prase,teď už preferuju jenom hulení do sraček..nedá se tomu tak říkat ale je to určitej stav,kdy nevím co dělám,kde jsem a co bude.
2Blondacek:Někdy mi taky dělá problem dosáhnout stavu sračkovize-dám si 3 pivka a vetšinou mě táhnou dom.I když jsme teda hulil na ořechovicu hašišovýho jointa..ale táhli mě.
DO SRAČEK DO SRAČEK DO SRAČEK---tak sem i to líbí
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
2Wimpy[vp] : moje sracky vypadaji asi tak, ze sem uplne nakasi, jenom sedim, nemuzu skoro hnout nicim, sem cely takovy ztezkly,,, to mam rad ten stav to se hezky premysli,,, akorat se do me porad vsici navazeji ze nemluvim
Ja nemam rad do sracek. Do pohody, abych mohl vyjit na ulici a nemel ksicht zkroucenej jako dement. Bejt zhulenej, kdyz clovek zaroven uze fungovat v realite a nikdo nic nepozna je muj ideal. ja si uzivam a svet kolem netusi. Ideal na tohle je muj Durban, proto ho mam tak rad...venkovni kytka, ale fak zuzo.
Driv jsem mival rad do sracek, ale pak jsem nekde dostal semena nejakyho venkovniho NO NAME, kterej mel velmi neprijemnou vlastnost. XClovek zahulil a treba i ctvrt hodiny necejtil prakticky nic...a pak...a pak ho to semlelo. Nebyla sance odhadnout co je malo a co moc, navic kazdej kdo to kouril poprvne reagoval stejne - ty debile, co je to za hnuj, dyt TO NIC NEDELA