Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hansganja Policajti jsou Zkorumpované, podplacené, prolhané, švestkoidní, buzerantske KURVY v tmavěmodrém. Ať chcípnou, ty policejní Kurvy.!. :Cop: A.C.A.B.
Mk-Ultra Top Secret
Udentifical flying Objects U.F.O.
Stroje spolu začly píchat, vytvářej novou rasu.
Mikrovlnná trouba vyráží na vražednou stezku.
Dobrá debata, má to říz ! A kluci cikánský v tom prostě umí chodit to se musí nechat, všechna čest. Já to svým zvráceným způsobem lehce i obdivuju. Takhle lehce, dlouhodobě hackovat systém a nedělat "nic" "nelegálního" za mě respekt. A těm co je to sere ať víc makaj a nezáviděj.
Máme to tu v bytovce též, cikáni se k nám přistěhovali z Brna, stará, starej, 3 větší haranti a dvě malý cikaňata asi tak 3 roky.. Dělá to tu bordel jak sviňa a když si stěžujeme že nás rušijou (i po 22 hodině) tak majitelé chtějí nějaký důkaz, bohužel nahrát na mobil to nejde protože to tam nejde slyšet. Takže my platíme nájem 13 000 a jsme tu celkem šikanovani cikanama. Nicméně co jsem chtěl říct, nájem tu je 10 000 Kč energie 2000 + další poplatky cca 1000 Kč.. Ještě jsem ani jednoho neviděl jít ráno nebo odpoledne do práce, jsou vidět jen na balkoně jak tam všici společně čaďěj žvára a čumijou do iphona,, samozřejmě že všici choděj v Adidasu a se zlatyma retizkama nebo spíš "řetězy".. Už si tu chodijou jak kdyby jim to zde patřilo, na nás tu čumijou jak kdyby my jsme byli ti co jim tady prekažime.. Tak přemýšlím jak jim to zde znepříjemnit a aby se zabalili a tahli někam doprdele a naparazitovali tady u nás... Kdyby někoho něco napadlo dík za rady. Přeju hezký svátky
PS: jako věděl jsem že chodijou na úřady a berou dávky, ale že jim město platí bydlení, auta a elektroniku to jsem nevěděl, s tom se musí něco dělat, vám to nevadí??
Já si to řešení nijak nepředstavuju, mně cikáni nevadí.
Jen když tu čtu slova jako parazit atd...tak mě to jen tak čistě náhodou napadlo- že byste jako měli o starost méně, když už to s těma uprchlíkama moc nevyšlo...
Původní příspěvek od Trisuli Já si to řešení nijak nepředstavuju, mně cikáni nevadí.
Jen když tu čtu slova jako parazit atd...tak mě to jen tak čistě náhodou napadlo- že byste jako měli o starost méně, když už to s těma uprchlíkama moc nevyšlo...
Tobě nevadí cikáni, žádní, ok, buď jen rád
nám bohužel jo, ti co dělaj bordel a jsou to parazitický kun-dhi
tak a co teď
Trisuli navrhuje jak říká "čistě náhodou", svoje konečné řešení aka Trisuli B.
takže,
zatleskáme teď panu Hauptsturmführer Trisuli,
áno tleskáme, ták.