Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tiez by som odporucil Sonoff ale model TH10/TH16 (10A/16A AGU poistka) cca 280kč, k nemu sa da dokupit senzor DHT22 na meranie teploty a vlhkosti a podla aktualnych hodnot riadit dalsie Sonoff zariadenia
Up...v neděli konec 9teho týdne, těžce nechápu tu jednu vobludu ta snad bude zrát 11tydnu, ostatní tak ještě týden bych to viděl...
Jinak co se týká banky czech seed,tak o ustálené genetice se nedá moc bavit,mám tam minimálně tři bo čtyři phenotypy,jeden se mi líbí ten bych klidně zamatkoval,ale zbytek docela o ničom,jo a musel jsem dát síť páč se mě to už klatilo a lezelo to pátý přes devátý
Ať to roste 🤘
Původní příspěvek od Growoli otrhal jsem velké listy,pro lepší prosvícení a kvůli vlhkosti
Zdar.. já jsem letos venku ostříhal týden před sklizní skoro všechny velké listy, jak říkáš světlo vlhkost a ještě jsem si pochvaloval jak jsem si ušetřil práci po sušení...
Kámo od teď nešáhnu na jediný list!!! (pouze nemocné místa)
Máme 3 lidí stejnou genetiku a já to mám listnaté nehomogenní řídké.. tuhle chybu už neudělám!!!!
přeji ti ať ti to nezlistí.. máš moc pěkné salámy !!!
zdravy listy se netrhaj nevim kam na to chodite ( jako by si chtel pavoukovi utrhat zdravy nohy co ma jen z toho duvodu ze mu budou tri z osmi stacit.. nesmysl)
sama si je kytka odhodi kdyz je nebude potrebovat
nadelal si vic skody nez uzitku
sou tady na foru ruzny individua co radej nesmysly
lidi pouzivejte hlavu a nedelejte unahleny zavery jen na zaklade ze vam to tu nekdo poradil atd...
citace:
Původní příspěvek od Growoli Palice se krapet zalistili,otrhal jsem velké listy,pro lepší prosvícení a kvůli vlhkosti,drží se mi kolem 60% a v noci k 70% ofuk jede a odtah na full
Díky borci za rady a zkušenosti,já to nedělám poprvé,skoro vždy jsem to poslední týden třeba protrhal a cajk, žádná řídkost ani nic takového se nedělo....neříkám že vše ale něco prostě šlo pryč....uvidím co to udělá,kdyžtak na vás příště dám...je fakt že teď mají některé ještě minimálně týden před sebou
Takové rozhádaní mezi jednotlivými phenotypy jsem ještě nezažil
Jedna jediná kytka spíše indica což tak i mělo být, banka uvádí 80% indica, ostatní sativa jak vix...ta indica sklizena v 58dni včera dvě kytky v 64dni pár jich tam bude po sedmdesátém dni a další až snad 77 možná i víc... Mě z toho jebne
Po prohlédnutí jednotlivých palic z blízka to nevypadá zase až tak zle,nechme se překvapit,vypadá že nebude ani vadit delší doba květu, akorát už by předpěstované sazeničky potřebovali na jejich místo :-D
I ty nejspodnější větve jsou pěkné to cmhcko prosvítí taky hodně do hloubky