Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj dva roky zpět jsem vyzkoušel critical 2.0 a nestihla dozrát..tak letos jedu původní verzi 😋 do země bych to zasadil ale minulý rok nám ukradli😑 tak letos v květu půjde na balkon.
Jo čorky jsou všude taky mne to neminulo,vic lidi na ten cr2 nadava stim dozravanim přitom banka piše konec zařitak at ti krasne dojede letos mej se sleduju
Zdar a sílu, sory za ot ale z čeho je ten zivej plot, líbí se mi to a jelikož ho mám ze smrků a kůrovec řadí, tak bych rád náhradu. Už jsem sejmul 10 stromů a cca 10 metrů plotu mám kaput už od loni který jsem zatím nevykacel kvůli výhledu na plac. No ať se daří já jdu placnout aspoň dvě vera 4k nad mutant a jedno z og.
Já si myslím že to bude oka, když tomu budeš svítit 😋😋 dám tomu ještě dva dny a když se počasí nezlepší.. Tak si půjčím box a hodím tam všechno auto květ a kytku z terasy a bolkana a budu tomu svítit dvouma 600w