Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO právě že nechci k vůli dětem. Spíše časem. Jak je to vlastně s agro plachtou černo bílou na vnitřek boxu. Dělám v ZD takže ji tam mám spousty i silnou proti protržení. hledání sem použil nic moc.
Naposledy upravil hokuspokus30 08-04-2019 v 13:22 PM
Jestli nemusíš příliš šetřit,kup si COB ledky a nebo QB desky cflka jsou vhodne pro male pestirnicky,barevne ledky se hodi mozna tak na hrani ci do matkarny.
Ty skleníky máš pěkný, já jeden rok jel automaty od FS u 3 kamarádů a doma za oknem a všichni jsme měli dost dobrý pohuleníčko, jen ty kytičky měly tak 30cm max, což byla škoda, ale za ty peníze super, každopádně čumím, ty tvoje vypadají větší Proč je nemáš přímo v zemí? možná by ještě povyrostly
Děkuji. V květináči je mám z důvodu abi sem zjistil která odrůda bude nejnižší. Pro můj boxik, například california je stejná jako když byla doma. Ještě dodám stáří a výšky. Pro někoho kdo bi chtěl pěstovat to samé. Jinak s FS jsem zpokojen.
😉 Ano je pravda že normál bi byl lepší, že se dá prizpusobit podmínkám atd. Ale zatím mi to stačí. Mám na zahradě i dark domina fem. To co mám v zemi stojí za hovno foto přiloží k večeru. Možná se někdo zděsí ale co, i nezdar se musí přiznat. 😃