Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Moje DIY LED sestava -
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
jablickar
Stálý Člen

Karma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Mám hodiny za 99kc které se daji koupit v obi a už přes půl roku mi na to jede jak hlavní stan tak ventilace tak i pak predpest a úplně v pohodě...půjde ti tam asi ještě nějaký minimální proud i po vypnutí...

Old Post 03-02-2019 v 06:34 AM
jablickar je offline   Profil uživatele jablickar   Find more posts by jablickar   Foto galerie člena jablickar   Click here to Send jablickar a Private Message   Add jablickar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HydroBoy
Stálý Člen

Karma uživatele HydroBoy - 92% PěstitelskáKarma uživatele HydroBoy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Já už právě kvůli tomu nový kupoval a (digitální) ale dělá to to samé
Takže nevím :/ nicméňě po úpravě EC kytky vystartovaly a snad se jim i daří.
Jak přidáváte chemky když je chcete jen doplnit? Já to dělám tak že vezmu trošku odstáté vody, namíchám a pomalu přimíchávám před čerpadlo do proudu. To samé s úpravou PH. Je to tak správně?

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Old Post 03-02-2019 v 11:43 AM
HydroBoy je offline   Profil uživatele HydroBoy   Find more posts by HydroBoy   Foto galerie člena HydroBoy   Click here to Send HydroBoy a Private Message   Add HydroBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Musicos
Stálý Člen

Karma uživatele Musicos - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ahoj, mám Spider Vero, měl jsem ten stejný problém s časovačem, ty červené deep red diody svítily i po vypnutí časovače, který byl digitální a kvůli těm hodinám co tam jsou to prostě pořád propouštelo proud, koupil jsem na alze klasický analogový časovač a je po problému.

Old Post 04-02-2019 v 07:56 AM
Musicos je offline   Profil uživatele Musicos   Find more posts by Musicos   Foto galerie člena Musicos   Click here to Send Musicos a Private Message   Add Musicos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seedway
Stálý Člen

Karma uživatele Seedway - 97% PěstitelskáKarma uživatele Seedway - 97% PěstitelskáKarma uživatele Seedway - 97% PěstitelskáKarma uživatele Seedway - 97% PěstitelskáKarma uživatele Seedway - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Čus,hele mě se zase stalo že jsem vrtal do Quantum board díru a když jsem vrtal tak deska bez prdele svítila 😁

Old Post 04-02-2019 v 09:47 AM
Seedway je offline   Profil uživatele Seedway   Find more posts by Seedway   Foto galerie člena Seedway   Click here to Send Seedway a Private Message   Add Seedway to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HydroBoy
Stálý Člen

Karma uživatele HydroBoy - 92% PěstitelskáKarma uživatele HydroBoy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Tak se hlásím opět. Kytky nabraly na objemu ale stále se netáhnou do výšky Jinak myslím že jsou až moc husté. Zvažuji jestli to mám dojet nebo ne. Poraďte, je ještě nějaká šance že to dobře dopadne?
Ještě jedna otázečka. Na RV kostkách se mi tvoří bílý povlak, někde jsem četl že to jsou soli a nebo něco podobného. Mám se o to starat a očišťovat to, nebo to mám nechat tak jak to je?

Přeji všem hezký zbytek dne

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Naposledy upravil HydroBoy 05-02-2019 v 16:40 PM

Old Post 05-02-2019 v 16:22 PM
HydroBoy je offline   Profil uživatele HydroBoy   Find more posts by HydroBoy   Foto galerie člena HydroBoy   Click here to Send HydroBoy a Private Message   Add HydroBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TvoRCorp
Stálý Člen

Karma uživatele TvoRCorp - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Kamo nejsem si jist, ale buď ti tam kvete plíseň bo nějaká podobná houba..ale nejsem si jist a stonek naspod už se asi taky trochu chytá ... vším sem si toho uz v příspěvku 1.2. A i ten stonek se uspod trochu zmnenil(stencil)?nejde to moc poznat?(možná jiná kiti).. Každopádně bych to odstranil a dával na to pozor..pokud to tam nemáš naschvál...ať se daří

Old Post 05-02-2019 v 18:51 PM
TvoRCorp je offline   Profil uživatele TvoRCorp   Find more posts by TvoRCorp   Foto galerie člena TvoRCorp   Click here to Send TvoRCorp a Private Message   Add TvoRCorp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JetiX
Stálý Člen

Karma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Veď pekne očkaj keď prepneš sa budeš modliť aby sa to prestalo ťahať a už by si aj pomaly mohol, pre porovnanie som si dovolil zavesiť fotku z prvého dňa v kvete a z 20. dňa v kvete (to sa deje u mňa práve teraz). Čiže toto sa ti stane v bubbleri za tri týždne Prepni to a rozťahuj to, vyplň priestor do strán (zhruba prvé dva týždne), zarovnaj do roviny čo najlepšie a potom to nechaj rásť. Neviem, či sa to tak má robiť, ale ja som to tak urobil

Ak tu nebudeš chcieť mať tieto fotky, tak daj vedieť nejakému modovi aby ti to zmazal

Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.

You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...

Old Post 05-02-2019 v 18:52 PM
JetiX je offline   Profil uživatele JetiX   Find more posts by JetiX   Foto galerie člena JetiX   Click here to Send JetiX a Private Message   Add JetiX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HydroBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Díky moc za rady,
Ten stonek má jednoduché vysvětlení. To je cca 3 až 4 dny zpět, kdy jsem snížil EC roztoku, tak se to poznamenalo takhle(můj názor).
Jinak co se týče přepnutí, jak to správně přepnout? mám ji nechat dosvítit dnes normálně a až zhasne tak to přeprogramovat na 12/12 nebo mám začít tmou(myslím tím že bude 12 hodin zhasnutá)?
Jinak výměna roztoku a výplach vany je samozřejmostí.
Jen tak mimochodem, byl jsem se dnes podívat čím bych si to (DIY) vytápěl a nejvíce se mi zamlouvaly dvě varianty :
1. Varianta a vlastně nejjednodušší je pořídit malý přímotop do zásuvky (obrázek 1) kde lze nastavit požadovaná teplota s přesností na 0,5 stupně a odpadá tím další zapojování atd... CENA 499Kč

2. Varianta - ta těžší (ale já jsem takovej hračička a čím složitější tím pro mě zábavnější), koupit si do skříňě podlahové vytápění (obrázek 2),přizpůsobit velikost instalovat termostat a spustit. Tato varianta mi přijde trošku smysluplnější, přecejenom budu zároveň krásně vyhřívat i roztok. CENA i s poštou a tepelnou izolací na podlahu do 500Kč

Nápady, rady nebo způsob vašeho řešení uvítám

Jinak kdyby se našel někdo kdo tomu nerozumí a potřeboval by něco na míru (termostaty, hydrostaty atd), není problém, stačí napsat PM a případně můžu pomoci něco vymyslet a zrealizovat.

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Old Post 05-02-2019 v 20:02 PM
JetiX
Stálý Člen

Karma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% PěstitelskáKarma uživatele JetiX - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jo inak, hentie zhnité by som hneď dal preč, vyhodil ďaleko. Toto som zase zanedbal na začiatku vo veľkom stane s RW dripom, a ťahám si so sebou celé kolo kooopu problémov a teraz po novom bojujem s múčnatkou , takže rýchlo preč. Nemusí ti to byť ľúto, radšej ich vyhoď a nechaj si tam jednu najlepšiu rastlinu. Ja som si vyrobil bubbler na dve rastliny, lebo som chcel mať dva modely aby som nemusel fajčiť furt to isté, ale je to proste chujovina , každý stran rastie inak, rôzne nároky na živiny, rôzna doba kvetu, Teraz tam mám jeden model z dvoch rezov z jednej matky a ani to nieje najlepšie, nabudúce kolo tam budem mať len jednu poriadnu čubku (jak sa hovorí ) a hotovo.

To podlahové kúrenie nie, to je dobré na zakorenenie rezov, alebo tak. Roztok musíš držať najlepšie do tých 22 stupňov (18-22) Nad zvyšuje riziko plesní a hniloby.

Old Post 05-02-2019 v 20:10 PM
JetiX je offline   Profil uživatele JetiX   Find more posts by JetiX   Foto galerie člena JetiX   Click here to Send JetiX a Private Message   Add JetiX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HydroBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

to JetiX
Tak jasně, nastavil bych tam právě takovou teplotu (18 - 22)a spínalo by se to právě díky tomu termostatu. Ve finále by byla teplota prostoru i roztoku stejná.
Jinak kytky začínají dost vonět, dnes po příchodu domů jsem už cítil

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Old Post 05-02-2019 v 20:21 PM
jablickar
Stálý Člen

Karma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% PěstitelskáKarma uživatele jablickar - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Tu jedničku ti mužů doporučit díky termostatu ti bude hlídat teplotu a pojede jen když bude potřeba

Old Post 05-02-2019 v 20:24 PM
jablickar je offline   Profil uživatele jablickar   Find more posts by jablickar   Foto galerie člena jablickar   Click here to Send jablickar a Private Message   Add jablickar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JetiX
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Aha tak v tom prípade radšej jednotku, ale bohvie ako to bude fungovať.
Ja som kúpil v hornbachu tento za nejakých 13€ a ten termostat stojí úplne za hovno nechá klesnúť teplotu na 16 stupňov a potom vykúri celý stan na 33, čiže to sa nedá použiť. Musel som k tomu kúpiť aj digitálny zásuvkový termostat, ale ten treba nastaviť

Old Post 05-02-2019 v 21:00 PM
jablickar
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Ono asi záleží na výrobci nám to na firmě funguje dobre...ale jak říkáš pokud by měl tvůj problém leda ty hodiny

Old Post 05-02-2019 v 21:09 PM
HydroBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Ještě k tomu termostatu. Výhodou je že si nastavím při jaké teplotě se má spustit a při dosažení určité teploty kdy se má vypnout. Když tam dám rozmezí třeba 1 stupeň tak by to mělo být cajk. Mě to baví a vím co od toho očekávat.
Vzhledem k tomu že tam bude 20-ti litrová nádrž, která bude mít docela tepelnou setrvačnost(akumulované teplo) tak si myslím že rozmezí půjde nastavit i na půl stupně. Těžko říct, raději bych to podlahový. U toho jednoduchého hrozí že v jednom místě půjde na kytky veliké teplo což by asi nebylo dobře. Kdežto u podlahového to teplo bude sálat rovnoměrně z celé plochy a vtom vidím přednost. ALe říkám klidně si to nechám nějakým rozumným způsobem vyvrátit. Díky moc za rady. Dám vědět jak jsem se rozhodl. Zvažuji taky že skříň rozdělím na 60x60 a30x60 s tím že budu mít předpěst a výrazně tak zkrátím interval mezi sklizněmi. Ovšem samozřejmě to bude asi na úkor množství, co je lepší???

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Old Post 05-02-2019 v 21:47 PM
JetiX
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Ja by som si to rozdelil, máš dva zdroje zábavy keď už kvitnúce rastliny budú spať a nebudeš sa na ne môcť pozerať, tak si aspoň pohladiš dušu pohľadom na predpest. Najviac som mal 4 takéto stanice: matky, klony, bubler a rw drip a to bolo zatiaľ moje najväčšie psychické vyvrcholenie aké som v živote mal nevedel som, že kam sa mám skôr pozerať.

Ale to podlahové sa mi nepozdáva. V jednom mieste veľké teplo na kytky nemôže ísť, pretože máš ofuk, ktorý, ak nefúka na rastliny, tak aspoň cirkuluje vzduch, preto je lepšie mať teplo v priestore a nie pod tým, čo chceme uchladiť.Inak tiež som takýto podobný špekulant a všetko si musím komplikovať, inak to neni ono , takže to plne chápem a rešpektujem

Old Post 05-02-2019 v 22:15 PM
HydroBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

4/12
Ahoj, Tak jsem tu zase s dalším pokrokem. EC 1,05 PH 5,9
Proběhla výměna roztoku a čištění. Kytky vyrazili čile se rozrůstají. Natáhl jsem síť ale větvičky jsou pořád krátké nato abych je roztáhl tak jak bych si představoval. Musím pomalu. Jinak na příští kolo jsem se rozhodl pro to podlahové vytápění a výměnu světla za nové od Frynka. Proběhne také rozdělení skříně na předpěst (i na úkor prostoru pro dospělé kytičky). Přikládám fotografie a vaše názory i kritiku uvítám

Zatím děkuji všem

HydroBoy
Moje DIY LED sestava

Old Post 09-02-2019 v 16:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás