Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je mi jasný proč, ale těch způsobů jak je vystresovat je tolik, že na tenhle dlabu. Ta sklizeň je vopruz ikdyž nejsou holky "povadlé", ztěžovat si to nebudu, nestojí mi to za to. Třeba nebude ani co sklízet.
Za pár hodin až se mi to rozsvítí, hodím nějakou tu fotku. Zatím.
Zdar všem,
na vlákno i na kytky sem kašlal, ale autopoty jsou fajn - podrželi mě, vše funguje jak má a tady je další up.
Já vím, na růstu už je to nějak dlouho, netrápí mě to,nevypadají že by jim něco scházelo a už se rozjíždí, začínájí pořádně pít a růst.
Zítra budu měnit vodu v tanku, už je tam skoro 14 dní, přeházím nějaký kytky, trochu jim uberu spodky a asi ještě zašmiknu.
Příští pěst pojedu zase scrog, ať mám aspoň co vyplejtat a hrát si s tím. Takhle je to celkem nuda, ale zároveň paráda - za dva týdny jsem tam byl jen 2x zvednout světlo. Jen kontroluji bezdrát. teploměr.
No za 23 dní ten Progres nicmoc čoveče.... Se podívej na mé vlákno s tím super Budem jak mě za 9dni vyrostli v prales... Asi tam něco nebude úplně ideálně... Že tys to nezalival růčo že začátku a valil hned přes autopot? Já ho zapínám až přepnu jinak zalévám 1xza 2dny ten kokos
No co, budou déle na růstu akorát... Aspoň sis to osahal ne? A dal sis do té nádrže nakonec to čerpadlo na míchání roztoku? Jinak to máš pěkný, kytky vypadaj, že jim nic nechybí 🙂
Ten růst moc neřeším no , hlavní je, aby to bylo v cajku před přepnutím a to bude. To čerpadlo sem tam dal a super! Občas ho zapnu na 10-15 min. a nemusím ani tank otvírat, natož to míchat nějakou mega vařečkou.
Když si přečteš návod od výrobce, tak ti bude hned jasné, jak to máš udělat... Nevím, proč si to furt chceš dělat složité, když na tom nic není. Vařechu jsem ti doporučil jen pro tvůj pocit, když si to chceš dělat složité.(hlavně je zadarmo) Jinak to promíchávat nemusíš. Výsledek bude stejný. Kytky ten tank vypijou za pár dní, takže o nějakém usazování hnojiva nemůže být řeč, protože nádrž zase zamícháš, když budeš znovu plnit.
Jako jo, až to bude pořádně chlastat asi to bude zbytečný, ale na škodu to nebude(220l za pár dní?Nebo 150l? To zas asi né) . Kdybych to čerpadlo neměl, míchal bych růčo. Jenže mě to čerpadlo zbylo z dripu, nekupoval jsem ho jako míchátko proč ho nevyužít?
Jasně, když už ho máš zadarmo. :-D.... Kytka si v autopotu vezme i 2,5 litru vody za den. Záleží na setupu, což by tedy mohlo být 5-7 dní, ale ty v nich máš velké rozdíly.