Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od M@gicWeeD Mas to krasne, mit tam jiny svetla tak je to dokonale . Jo prosim te, priste tu litrovou HPSku nesundavej, az to budes fotit .
Jak vysoko máš ty lampy od rostlin? Já mám led od frynka a mám 20cm a ikdyž netopí, tak se sazeničkám nelíbilo přesvícení :-/ Má to mnohem větší výkon než ostatní světelné zdroje. Každopádně pěkné.
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od SubFocus Jak vysoko máš ty lampy od rostlin? Já mám led od frynka a mám 20cm a ikdyž netopí, tak se sazeničkám nelíbilo přesvícení :-/ Má to mnohem větší výkon než ostatní světelné zdroje. Každopádně pěkné.
čus na sazenice klidně i 70 čísel a jinak 50 cm je optimální 😉
Čus a pěkný svátky vám všem 😉 Dneska jsou holky,12.den na 12/12 😉 Po EC 1,8 mi trošku vyletěly,tak jsem dnes zvedal světla o 30 centimetrů nahoru 😉 Jinak dneska jsem jim dal už květové hnojivo, Terra Max,Ata XL a přidal jsem Ata Clean a Cal-Mag.. EC 1,6....
Původní příspěvek od Bouřekk Čus a pěkný svátky vám všem 😉 Dneska jsou holky,12.den na 12/12 😉 Po EC 1,8 mi trošku vyletěly,tak jsem dnes zvedal světla o 30 centimetrů nahoru 😉 Jinak dneska jsem jim dal už květové hnojivo, Terra Max,Ata XL a přidal jsem Ata Clean a Cal-Mag.. EC 1,6....
Zdarec, s tím světlem můžeš níže. Budeš mít i spodky velmi pěkné. Já mám ranec I na spodnich patrech. Sice je to dupačka na stříhání, ale v takovém prostoru by to udělalo + 100-200 g navíc
Původní příspěvek od fikus37 Zdarec, s tím světlem můžeš níže. Budeš mít i spodky velmi pěkné. Já mám ranec I na spodnich patrech. Sice je to dupačka na stříhání, ale v takovém prostoru by to udělalo + 100-200 g navíc
50 centimetrů nad vršky je optimální, níž to nemá cenu dávat... Měl jsem pak spálený vršky a blbě narostlý..Na spodky kašlu, před příští zálivkou to pořádně oholím a nechám jen větve co mají nějaký potenciál..😉 Minulé kolo jsem tam nechal spodky a žádný zázraky to neudělalo, stejně jsem ty malý větve vyházel, zbytečný stříhání navíc,alespoň pro mě.. Zbytečná energie pro tu kytku.. Vysoká vlhkost kvůli hromadě zeleně,kytky se o sebe opíraly atd.. Dneska jsem zalil prvně květovým..za 4 dny na 16.dnech už tak nějak bude vidět co a jak bude vypadat a ty chudý malý větve půjdou pryč...
Zdarec,tak dneska jsem se odhodlal něco vyfotit,je to 14 dní zpátky co jsem fotil naposledy,za tu dobu se toho spousty stalo... Několik chyb, napadlo mě vyndat jednu kytku, tím jich asi pět popadalo a zlámali se vršky, musel jsem je vyházet.. Druhá chyba byla neostříhal jsem spodky, takže se nikam nedostanu,s tím je spojená další zrada že třem kytkám přestala přitékat voda a já se tam nedostanu... Všechno špatný je ale k něčemu dobrý, příště vím co nedělat 🤣