Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na všech stranách se již dotýká stěn, růst je velmi rychlý, 25ti litrová nádrž mi tímto tempem nevystačí ani na týden. Trochu jsem to podcenil a na některých spodních listech se objevily známky různých deficitů, ale teď už více hlídám roztok a nové listy jsou již v pořádku. Bude nutné zautomatizovat korekce pH a EC. Rychlejší růst přinesl nové výzvy...
Ještě mi přijde, že je kytka taková divně disproporční, přičítám to kombinaci velmi modrého světla na začátku s velmi červeným světlem teď. To Vero na růst je pro moje potřeby už modré moc. Ještě mne napadl pokus - přidat k němu několik červených 660 nm diod....
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
Vítězem tipovací soutěže se stává Funny420 :-). Gratuluji!
Přikládám fotky s jednotlivými deficity.
Ještě jedna zajímavá situace - EC metr mi začal měřit nezvykle nízké hodnoty - myslel jsem si že má vybité baterky, nebo je rozbitý, ale zjistil jsem že rostliny mají akorát o hodně vyšší spotřebu hnojiv, což se minulé kolo pod Marsem nedělo. Takže každý den doplňuji hnojiva...
Ještě přikládám odkaz na stránku kde mají vyfocené všechny deficity.
je to dominantní sativa, takže drobet nakopavá ale není to nic hroznýho. jinak mrkni tady do galerky na dutch passion, co za monstrum z toho vyroste, když jede v hydru. něco takovýho očekávej https://www.dutch-passion.com/cs/ko...hink-different/
Tak tu máme update z 38. dne. Kytka již hezky vyplnila skoro celý prostor, celkem se táhne do výšky, zčásti asi také proto, že do šířky už moc nemůže, kmen má už široký víc než 2 cm, spotřeba roztoku několik litrů/den, a daleko větší spotřeba živin než pod Mars Hydro.
Je potřeba zmínit že i kytka pod Mars hydro se v této fázi rozjela a hezky rostla.
P.S.: Otáčení fotek jsem již vzdal, zkusil jsem to jak jste mi radili a stejně se to otočí jinak.
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
Pomalu se větve srovnávají do jedné roviny a začínají se formovat náznaky květů, květina pod Mars hydro v této fázi rychle rostla, náznaky květů ještě neměla, mám pocit, že pod Vero to jde do květu dříve, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
Líbí se mi, že takto se zaplní celá plocha a +- to udělá rovinu a bez práce... Takto to bylo i minulé kolo, jen to trvalo déle.
Ahoj, posílám fotky z 44. dne, stále roste do výšky, spotřeba roztoku stále enormní, budu muset měnit 30 l každé 4 dny, dnes to měním po šesti a je to pozdě. Dnes mi taky přijde Cal/Mag. Minulé kolo to bylo s hnojivy od Canna v pohodě, teď mi pořád přijde že jim něco chybí, tak zkusím to Cal-Mag. EC 0.8 - 1. Ph v mezích, světlo 35cm nad vrcholky.
Jinak náskok před kytkou pod Marsem pořád patrný, ale asi by to pod tímhle světlem chtělo větší skříň:-).