Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
timhle panelem svitim jen na jednu kytku. Zatim je to kratce na hodnoceni, ale myslim si, ze to ty kyticce prospeje... do ted jsem ji svitil 60W zarovkou. :c) Urcite by se dalo pod jeden panel dat alespon dve kytky, ale zatim nic nemam...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Jenom ohledně toho impulsního provozu
(nečet sem to cely), ale určitě bych prvně svítil "imrvére" a pak popř. zkoušet impulsy-možná bude nějaký +- rozdíl, ale chtělo by to stejné podmínky, což asi nepude.
viridis: souhlasím, bez skutečného testu na konopí (mám k dispozici jen studie s jinými rostlinami) nemá smysl dál spekulovat...třeba se toho ujme hYp3r, kdo ví...
A k tý druhý části, asi sám cítíš, že jsem to myslel jako joke I když...na jednu stranu by instatní hulení bylo praktický, ale já bych stejně asi radši pěstil postaru No a samozřejmě jednu z těch mašinek bych měl strčenou v komoře-pro suchý období
Takze jsem slibil schema zapojeni a ta ho sem davam, kdyby nekoho taky napadlo pestovat pod LED.
Bezi to cca tyden a s kyti se dejou veci...:c)))))
Az bude fotak hodim nejaky fotky jak skrine tak i kyti...
4 hyper - Mas to velmi pekne a tiez relativne priekopnicke, uvidime co z toho vyjde, zatial drzim palce a podpora K+
To ruzove svetlo je fakt uzasne
4 viridis & deda - niekedy mam ozaj dojem ze fanuskovia ganje pre nu urobia vsetko (citacia - vid clanok o ScrOGu) - no uznaj, pozna taky obycajny smrtelnik, rozumej nieGrower, casovu periodu absorpcie fotosyntezy u rastlin? sak to nevie snad ani vysokoskolsky biolog ak sa na grower.cz nahodou semtam kukne niekto externy (policia? prip. ini "fanuskovia") musi si mysliet ze sme tu uplni fanatici (a hovorim, ten pocit mam niekedy aj ja ) ... kam sme to az dotiahli
kinda back
Naposledy upravil Tutti Frutti 11-10-2003 v 01:33 AM
Odkaz na obchůdek s LEDkama za lepší ceny než nakupoval hYp3r. http://www.pselectronic.cz/ishop/sh...php?&sk=184#det Rozhod jsem se, že taky postavím takovou mini LED-pěstírničku, ale čekám na další fotky od hYp3ra, jak to vypadá s pokusnou kytinkou. Tak si pospěš !!!!!! :-)
hYp3r=->cau moc zajimawi sleduju to uz od zacatku a tesil sem se na prvni fotky,s jakou wattazi klasicky sodikovky by jsi to prirovnal..uprimne prijde mi ta kyti dost mala na 20 den..co to je za model?
...ale drzim palce.ani newis jak. rad bych aby tahle metoda prorazila
pomalejší nee?
Hele ty kyti před tim někde živořily viď , ten stonek je ňákej dlouhej, no cca 1/3 kvetení-ty paličky nevim, voni pak dycky po 1/2 květu strašně rostou, takže se to nedá hodnotit, ale ty listy sou brutal fialový-už aby ti to dokvetlo, sem na to hrozně zvědavej-esli to bude fajnový tak si to tady pořádně rozštíp chlape.
Jé teď to po sobě čtu a vono to zní jako rejpání-tak to, ale nemyslim .
2 JungleMan > kyti je docela mala to je fakt, ale vubec nevim co je to za model...uz kdyz vylezly prvni listky tak je mela nejaky divny...
a kdyz porovnas fotky na 3. a 4. strane tak tam ten rozdil je docela znatelnej...
S jakou wattazi to srovnat??? Vubec netusim...nikdy predtim jsem indoor nejel... :c) rad bych pridal jeste alespon dva panely, ale dosly $ takze budu muset pockat na pristi model...fernetman objevil LEDky za prijemnejsi cenu nez jsem je sehnal ja a tak by dalsi dva panely vysly cca na 2500,-
Chce to jeste vychytat, ale doufam, ze se to podari...:c)
2 Kvetak > ta fialova barva je z tech LEDek , ale maji uplne tmave zeleny listy...nikde jsem je takovy jeste nevidel...
BTW: hnojim hydroponexem a pH snizuju citronkou a vypada to, ze neni zadny problem...
Hydroponex nééé to je šmejd-já si ho taky koupil, ale někde tu bylo, že je na hovno a tak je furt zavřenej-hele na květ z těch levnějších je OBM cca 50,- za cca 0,25 nebo 0,5l (má fakt dost fosforu). Jé ty jdeš hydro, ale tam myslim de OBM taky.