Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám objednanou 150W, je to moje prvotina takže to nechci na začátek moc "přepálit" :-) navíc je za slušný peníze a nebude moc žrát ani topit. Myslim, že je to pro začátečníky jako já takovej rozumnej kompromis.
ja mam 400W jedu poprvy tak jsem na to zvedavej a problemy mam s teplotou. ale uz jsem to vyresil a tesim se na urodu:-))
jinak do budoucna dalsi 400W a matkarnu s jeslickama uz tak do tejdne mam vybornou maticku ale zatim roste:-)
mam rad "mini" pokusy takze jesdtli to ted vyjde tak snad pojedu 50w vim ze je to malo ale na 1 bonsajku to stacit bude... jinak mam pekne na prd udelany vetrani takze toho se trochu bojim kdyz tam hodim 20w usporku tak mam 26 je to fakt na nic musim to predelat to vite na malou skrin malej sodik
Koupil jsem 250w, protoze se mne 150w jevilo jako malo a 400w ze zase moc zere. Vypestoval jsem na poprve 190g. Ted uz bohuzel nemuzu pestovat z duvodu ktere by tu nebylo bezpecne uvadet.
Ten pruzkum je zajimavy, ja jedu 400W, ale nevim nevim, jak to uchladim pres leto, kdyz bude venku pres 20 stupnu. mam docela silne vetraky, ale stejne to pece jako prase.