Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Malý průzkum wattáží
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
jakej mash sodik?
70W
150W
250W
400W
600W
víc...
100W
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ja mam 250 Son T, 150w teslu SHC,70ku Son t
ale momentalne nejde ani jedna, nemam ziadnu skrinu a uz ani flek

Old Post 08-01-2005 v 16:17 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Mám objednanou 150W, je to moje prvotina takže to nechci na začátek moc "přepálit" :-) navíc je za slušný peníze a nebude moc žrát ani topit. Myslim, že je to pro začátečníky jako já takovej rozumnej kompromis.

Old Post 10-01-2005 v 17:10 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
charly
Stálý Člen

Karma uživatele charly - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

souhlasim, ted mam jako grower noob taky cerstve 150W

Old Post 10-01-2005 v 17:20 PM
charly je offline   Profil uživatele charly   Find more posts by charly   Foto galerie člena charly   Click here to Send charly a Private Message   Add charly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

150w je dost málo, skoro nic to neprosvítí, nikam nedosvítí a výnos taky nic moc. Ale stejně ji mám :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 10-01-2005 v 17:39 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hubajs
Stálý Člen

Karma uživatele hubajs - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

2x600 a za nic bych nevyměnil

Old Post 11-01-2005 v 00:44 AM
hubajs je offline   Profil uživatele hubajs   Find more posts by hubajs   Foto galerie člena hubajs   Click here to Send hubajs a Private Message   Add hubajs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zingar
Stálý Člen

Karma uživatele Zingar - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

ja mam 400W jedu poprvy tak jsem na to zvedavej a problemy mam s teplotou. ale uz jsem to vyresil a tesim se na urodu:-))
jinak do budoucna dalsi 400W a matkarnu s jeslickama uz tak do tejdne mam vybornou maticku ale zatim roste:-)

Old Post 13-01-2005 v 14:16 PM
Zingar je offline   Profil uživatele Zingar   Find more posts by Zingar   Foto galerie člena Zingar   Click here to Send Zingar a Private Message   Add Zingar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3oM
Stálý Člen

Karma uživatele N3oM - 91% PěstitelskáKarma uživatele N3oM - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

mam rad "mini" pokusy takze jesdtli to ted vyjde tak snad pojedu 50w vim ze je to malo ale na 1 bonsajku to stacit bude... jinak mam pekne na prd udelany vetrani takze toho se trochu bojim kdyz tam hodim 20w usporku tak mam 26 je to fakt na nic musim to predelat to vite na malou skrin malej sodik

Old Post 13-01-2005 v 21:21 PM
N3oM je offline   Profil uživatele N3oM   Find more posts by N3oM   Foto galerie člena N3oM   Click here to Send N3oM a Private Message   Add N3oM to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3oM! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cone
Stálý Člen

Karma uživatele Cone - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

no ja ficim 70w mam tak malou skrinku ze kdyz sklidim tak mi to vydrzi sotva do dalsiho tydne a to to jeste ani nevyschne normalne ulet co

Old Post 21-01-2005 v 20:36 PM
Cone je offline   Profil uživatele Cone   Find more posts by Cone   Foto galerie člena Cone   Click here to Send Cone a Private Message   Add Cone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coliseum
Stálý Člen

Karma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Žaham se 150 W a jsem prozatim spokojenej .... dobudoucna na rust nejake zařivky a na kvet 250 W

Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR

-- KORG ELECTRIBE EMX1 $ KORG KAOSS PAD III

Old Post 23-01-2005 v 12:37 PM
Coliseum je offline   Profil uživatele Coliseum   Find more posts by Coliseum   Foto galerie člena Coliseum   Click here to Send Coliseum a Private Message   Add Coliseum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G-man
Stálý Člen

Karma uživatele G-man - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Koupil jsem 250w, protoze se mne 150w jevilo jako malo a 400w ze zase moc zere. Vypestoval jsem na poprve 190g. Ted uz bohuzel nemuzu pestovat z duvodu ktere by tu nebylo bezpecne uvadet.

Old Post 23-01-2005 v 22:01 PM
G-man je offline   Profil uživatele G-man   Find more posts by G-man   Foto galerie člena G-man   Click here to Send G-man a Private Message   Add G-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanzator
Stálý Člen

Karma uživatele hanzator - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

já na svý miláčky pražím 250w a jsem s tím moc spokojenej

Old Post 24-01-2005 v 08:51 AM
hanzator je offline   Profil uživatele hanzator   Find more posts by hanzator   Foto galerie člena hanzator   Click here to Send hanzator a Private Message   Add hanzator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pisoar
Stálý Člen

Karma uživatele pisoar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Pouzivam 250W ale do budoucna bych chtel zkusit 400W aspon na kvet

Old Post 24-01-2005 v 09:28 AM
pisoar je offline   Profil uživatele pisoar   Find more posts by pisoar   Foto galerie člena pisoar   Click here to Send pisoar a Private Message   Add pisoar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Ten pruzkum je zajimavy, ja jedu 400W, ale nevim nevim, jak to uchladim pres leto, kdyz bude venku pres 20 stupnu. mam docela silne vetraky, ale stejne to pece jako prase.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 24-01-2005 v 09:31 AM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fredy K.
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy K. - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

já mám s kámošem napůl 400w,každý dáváme na elektřinu polovinu-to je fér.Jinak bych chtěl rozjet ještě 250,ale nejsou money

Old Post 25-01-2005 v 17:06 PM
Fredy K. je offline   Profil uživatele Fredy K.   Find more posts by Fredy K.   Foto galerie člena Fredy K.   Click here to Send Fredy K. a Private Message   Add Fredy K. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antymo
Stálý Člen

Karma uživatele Antymo - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

70W, kvuli elektriny...

Old Post 27-01-2005 v 18:15 PM
Antymo je offline   Profil uživatele Antymo   Find more posts by Antymo   Foto galerie člena Antymo   Click here to Send Antymo a Private Message   Add Antymo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SaTTaN
Nový Člen

Karma uživatele SaTTaN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

ja si chcem kupit 70W, ale ho ma vyjde lacnejsie si ho poslat z ciech - tu ma vyjde SON-T PIA PLUS 70W na 550,- sk od www.janca.cz je to za 230,- cz

Old Post 02-02-2005 v 13:08 PM
SaTTaN je offline   Profil uživatele SaTTaN   Find more posts by SaTTaN   Foto galerie člena SaTTaN   Click here to Send SaTTaN a Private Message   Add SaTTaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás