Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
8 den 12/12. Kytky fakt hezky vyplňují prostor. Snad už začnou kvést,abych je nemusel zase ohýbat Jinak oka v síti teda nakonec zmenšovat nebudu,nechce se mi teď tu síť vyplétat
24 den 12/12. Paličky hezky bobtnají,ale dorostly až do těsné blízkosti světel. K mému překvapení jim to asi nijak nevadí,hold cfl je fakt slabé světlo,takže do PC case ideální
Tak přijedu po 5 dnech domů a chce se mi vraždit. Bratr přítelkyně,který má za úkol zalévat,když nejsem doma, se na to parádně vysral a kytky dost zmrzačil,no snad to rozdýchají.
37 den 12/12 a vůbec se mi to nelíbí. Kytky se ze stresu probraly a žijou,bohužel se asi rozhodly,že to mají za pár a zdá se mi,že jdou do finiše už teď. Chloupky vesele hnědnou,i když ještě mají čas. Trichomy bohužel zkontrolovat nemůžu,protože jsem někde ztratil mikroskop Ale i kdybych teda nesklidil nic,tak to nevadí,jelikož už mám připraven setup na další kolo a ten už je o poznání lepší a snad se mi v něm bude dařit. Jde o box 100x45x45 a světlo je 1x spider vero gen 7 3000K 90CRI puštěné na 150w.
43 den 12/12. Dneska jsem se vrátil z Amsterdamu a jako první jsem okamžitě běžel zkontrolovat kytičky a musím říct,že jsem z nich zase nadšený 😊 Hezky se paličatí a voní mi po celém pokoji.