Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cbd skunk pro mamku, ale nevim, jestli stihne dozrat, popr nezplesnivi, necekal jsem, ze bude tak obrovskej (2.5m ma ted) a kosatej a neohybal jsem ho.. chybama se clovek uci :-) a je videt, ze neni vubec na nase podminky, chce este tak mesic a pul nejmin..
Edit: na fotce jsou palice co couhaji ze stresniho okna skleniku..
Čau lidi, letos jsem tomu venku nevěnoval tolik času, začal jsem strašně pozdě hnojit na květ a ani jsem neprostříhal spodky, mám tudíž menší a hlavně řídší vršky, prostříhal jsem to až dneska. Něco už je i zralé, ale když tomu teďka napálím větší dávky na květ, ztvrdne to ještě? Díky moc
Původní příspěvek od kralo7 Čau lidi, letos jsem tomu venku nevěnoval tolik času, začal jsem strašně pozdě hnojit na květ a ani jsem neprostříhal spodky, mám tudíž menší a hlavně řídší vršky, prostříhal jsem to až dneska. Něco už je i zralé, ale když tomu teďka napálím větší dávky na květ, ztvrdne to ještě? Díky moc
Jestli ti neni sedesat, tak ti to jeste ztvrdne :-)