Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim,ze vypadaji dobre,nove vyhonky jsou vzdycky svetlejsi nez starsi listy,zkus se ridit davkovanim bb a predevsim barvou kytek,svetle pridat,tmave nechat......ja nikdy nemicham modely dokupy,jinaci naroky na hnojeni,ruzna doba kvetu atd,ale chapu duvody proc to michas,budu drzet plce,at to dopadne co nejlip.....
Anarchom:
Díky, snad už budou vypadat jen líp.
Modely jsem vybírala dohromady i z hlediska doby květu, výšky a výnosu, tak doufám, že ty rozdíly mezi nima nebudou nějaký fatální.
nejmensi primo na stred,pod vybojku,nejvetsi do rohu a stran.....na prepnuti je zatim brzo,ikdyz urcite i po prepnuti na 12/12 poleti nahoru,nejlepsi je roztahovat kolinkama nebo dratama co nejvice do prostoru,aby byl zaplneny, mam taky box 1,2 x 1,2 a 11l kvetniky....a taky mam homebox ambient,akorat pres leto nejedu 600w ale 400w kvuli vedrum.....odkud mas seminka,od ktere seed banky??
aha,diky za info,nezkouseli jste nekdo tu ayahuascu??? To je model z peru nebo kolumbie,aspon podle nazvu to tak zni....kdyz se divam nekdy na nabidky seed bank,tak bych chtel vsechny modely,ale to je nemozne :-( :-( :-(
Rozhodím je tam líp. Mám opěrnou síť a kolínka, topy bych chtěla ohýbat do stejné výšky. Přepínat ještě určitě nechci, kytky teď mají 15-20 cm. Ráda bych, aby celkově dorostly tak do 80 cm a byly z nich keříky.
Na Ayahuascu jsem zvědavá, mělo by jít o relaxační strain s uspokojivým efektem, předpokládám, že je pojmenovaná po té rostlině, kterou v jižní americe používají šamani k rituálům znovuzrození, při kterých dochází ke změnám vnímání vědomí.
Jinak teda jde vidět, že bude jiná než Critical a Orange. Nejhustší, nejlépe rostlý s nízkými patry je Critical, ale je to pořádný smraďoch už teď. Orange mi udělal velké rozdíly mezi dvěma zadníma kytkama a tou přední, ta byla z většího semínka. Ayahuasca krásně, zvláště voní. Listy má jinak tvarované, delší a protáhlejší.
Ahoj máš to pěkný zvážil bych tu síť pokud budeš zalejvat růčo pujde to blbě teda pokud nemůžeš rozepínat celou bednu dokola. A pak taky pokud přepneš až v 80 cm vzhledem k tomu že jsou už pěkně prokořeněný vystřelej ještě během prvního měsíce květu jednou tolik + květináč + max výška lampy - vejška bedny 200 cm to se Ti budou pálit vrcholky mělo by tam bejt tak 30 cm místa od lampy. A klidně i víc.
Ahoj, to je fakt s tou síťkou, máš pravdu. Dostanu se tam jen ze dvou stran. 80-100 cm bych si to představovala ve vrcholný fázy květu, modely mají být všechny metrový. Přepínala bych, až budou mít 30-40 cm. Je to tak v pohodě?
Myslíte, že mám pak ještě zastřihovat, když z toho chci pěkný keříky? Aby se zas pak vešly...teď když budu ohýbat, tak budou mít 4-6 hlavních palic každá.
kazde ohybani a zastrih urcite stresuje,ale dle me se po kolinkach kytky nezaseknou na tak dlouhou dobu,jako po zastrizeni,striham jednou a pak tvaruju a ohybam,pokud budes ohybat hodne a nechas je narust,nezustanes u 4-6 hlavnich vetvi,ale bude jich vice.....
Jj 35-40 cm pak přepnout by mělo být ok to ohejbání bych viděl jako minimum stresu přece jen je to v pohodě kytka jen hledá novej vrchol s dobrejma kořenama vyjede rychlejš než po zástřihu tam je to tak tejden zásek ale dle mý úvahy pokud nic moc nepokazíš kytka má daný kolik z ní sklidíš teď je jen otázka kolik vrcholů ji zvolíš tím zas budou drobnější pálky...