Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neni svetlo jako svetlo kamo , tyhle barvy diskotek sou poskladany v panelech v urcitym pomeru a porad to nedosahuje kvalit jako cob. Www.alucraft.cz
Frynk je tu na G Www.ledideal.cz
Oni si to nevycucali, ale pod svetlem za 80kc ti to proste neporoste .
Je jedno z kama to koupis ,ale zalezi co koupis . Cinsky svetla mam na mysli mars hydro a jinej spol diskotek. Je pravda ze to kytka vyuzije ,ale potencial to nema . Podivej se do fotogalerie indoor , jede tam borec ednika a na 2x 242w panelech udelal prez 600g . S timto svetlem byt o stejne watazi se ti to proste nikdy nepovede
Peknou kytku ? Jo na 12w se to da , ale proste nechapu co vas vsechny vede k pestovani pod malou watazi . Za ten pest se ti to s hps 150w prodrazi o par stovek a vysledek je nesrovnatelnej tema nesmyslama. 3 mesice se stim seres a pak takobej vytvor zhulis za dva dny. Jako je mi to jedno ,ale rozni na to nejaky normalni svetlo sakra.
Edit , pitr jj. Presne tu , nejak se mi to zamotalo.
Pokud ti nejde je o pohrání si s kytičkami (i já si občas minimalisticky hraju) tak je zajímavý spíše seriál člena "mimacka" Důchodce a kytičky.
Je to jeden z nejrozsáhlejších seriálů pěstů od balkonu, okny po indor. Ano, v té době nebyly LED na dnešní úrovni, ale dá to velmi solidní základ které nakonec dají i potřebný výnos pro potřebného uživatele.
Původní příspěvek od Bitir Peknou kytku ? Jo na 12w se to da , ale proste nechapu co vas vsechny vede k pestovani pod malou watazi . Za ten pest se ti to s hps 150w prodrazi o par stovek a vysledek je nesrovnatelnej tema nesmyslama. 3 mesice se stim seres a pak takobej vytvor zhulis za dva dny. Jako je mi to jedno ,ale rozni na to nejaky normalni svetlo sakra.
Edit , pitr jj. Presne tu , nejak se mi to zamotalo.
Podle toho co jsem viděl tak to měl pěkný, jak říkám. Já víc prostoru na to ani nemám, stejně druhá kytka půjde ven. Při mojí spotřebě by mi to množství vydrželo relativně dlouho 😀
Tak jsem ji přesadil do hlubšího květináče až po lístky a řekl bych že ji pod těma ledkama o číňanů relativně daří, akorát moc rychle neroste protože zapouští kořeny, http://trustjawa.rajce.idnes.cz/nas...0313_002210.jpg