Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teda Sezame, koukám na to, a mám chuť si to utrhnout na tom monitoru:-) Možná že si v příštím kole jednu Bílou vdovu taky zasadim :-))))) Tak, ať ti to šmakuje, věř mi, že ten muj J.Herer je taky moc výborný hulení, jeden špek a vim, že neni síla co by mě postavila na nohy, ale přitom všechno vnímam a stíham jako by nic Tak ještě jednou máš to nádherný.
Děkuji mnohokrát na obě pochvaly fotky jsou sice nádherné, ale jsou zkreslené bleskem, nechci tim říct, že by nebyly pěkné bez blesku, ale blesk jim dodá zářivě bílý lesk ale aspoň je na těchto fotkách hezky vidět kde pryskyřice je :P navíc při zaplém světle dost požitek kazí pruhy (už abych rozjel ty úsporky ) mějte se, co nejdřív se pokusím poslat nějaké nové fotky, ale už se toho moc nemění
Edit: jinak už týden probíhá proplach, takže to vypadá, že na konci měsíce sklízíme
Zdravíčko včera nám úspěšně proběhl 54. den 12/12, což znamená, že cca do týdne by mohla proběhnout kosa už se holek nemůžu dočkat, protože posledních pár dní nám hezky získaly na objemu a vypadají opravdu k světu flush probíhá už 10. den, takže ten víkend, nebo začátek příštího týdne, bude akorát má kosu mimochodem, zapomněl jsem udělat fotku s porovnáním velikosti, takže hned jak to půjde, tak se o ní postaram
Konečně je to tady. 60. den 12/12 a druhý týden proplachu je za námi po včerejším zhasnutí jsem odpojil sluníčko, nechávám květinky před smrtí pěkně odpočinout a dnes, nebo zítra, podle toho, jak se dostanu domů, proběhne kosa přidávám pár fotek (opět identických ) z posledního dne květu
Tak a je to tu. Včera proběhla po 61. dnech 12/12 kosa mezitím proběhly celkem dvě koštovačky a nezbývá mi nic, než nadšení člověk má hned po pár práskách plno energie a nejradši by vypařil díru do světa konečný smokereport nechám až po úplném usušení, ale už teď se ho nemůžu dočkat přikládám pár fotek, ale bohužel jsem neměl čas oholit listy, takže na fotkách není toho moc vidět (ano, hlavně že na fotky čas byl, co? )
Tímto bych rád vyhlásil tipovačku ať už se někdo zúčastní, nebo nikoli
Mějte se hezky Sezam
Tak a je to tady. Včera jsem usoudil, že kyti jsou připravené na finální krok bohužel výsledek je kvantitativně velice směšný, až ubohý. Vrcholovek je nakonec 28g, spodky s listkama nepočítám a vyhrává tudíž ten nejnižší tip Nikolajových 45g
Naopak kvalitativně mě WW velice překvapila. Nevím, jestli jsem byl jakkoli špatně rozpoložen, ale po dvou potahách z mého mini osobního bongsíku jsem byl tak na cucky, že jsem skoro netušil co za živočišný druh vlastně jsem. Chuť je spíše dřevitá a nijak nevýrazná, ale vůbec neškrábe v krku, jen lehce nakopne do plic palice jsou tvrdé jako šutr, nepovedlo se mi ji rozmáčknout a i Drtička s tím měla že začátku lehké trable, ale po rozdrcení je struktura drti naprosto úžasná, nikdy jsem se s ničím takovým nesetkal, asi to bude tou furou pryskyřice
Takže na závěr, WW od Natural Seeds splnila očekávání, stav naprosto zničující a kvantitu jsem ovlivnil já, možná jsem měl cca 3 týdny před kosou prostříhat listy, ale co, chybama se člověk učí
Mějte se, přátelé
Tak to já ti Sezame taky gratuluju , vždycky to nejlepší prošvihnu:-) , ale nemohu za to, že mi odešel pc. ( A sháněl sem větráček na přítah a stejnak sem ho nesehnal) Moc sem to teď nečetl, ale už si se rozhodl jestli do dalšího kola dáš Herera?:-) Jj, to si teď pokuřuješ, viď?
(To sou asi oblaka kouře, bacha na hasiče)