Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro vasi informaci s objednavkou, posilano jako doporuceny dopis:
10.3.2016 Doručení zásilky v zemi určení.
7.3.2016 Převzetí zásilky vyměňovací poštou v zemi určení.
4.3.2016 Odeslání zásilky do země určení.
3.3.2016 Podání zásilky.
Zdravim te..
To rad slysim
My budem posilat v pondeli.Skoda jen,toho pojisteni na max 1000kc.Ale vidim ze vam to doslo v pohode.Budem brat 2x MP.Psali mi i o freebie.Poslou neco od Bodhi seeds,na to sem taky zvedavej.Uz aby to bylo doma,nebo jeste lip,venku pred sklizni Preji hodne stesti,at natrefite na poradne pheno.
Zdravim vas. Az nyni jsem narazil na toto vlákno a držím vam palce ať se vyberou ty nej phena na outdoor. Rad bych se pripojil, ale nemam prostory na matky a jsem navic v podmince. Určitě bych ale mel pak zájem o řezy, za které bych samozřejmě slušně zaplatil. Pokud by tedy v budoucnu na jaře byly nějaké přebytky, tak určitě beru hned. Koneckonců kvalitní vyselektovanou genetiku na out neseženete jen tak. Spíše vůbec. Tak ještě jednou good luck a doufám do budoucna v nejake přebytky ;-)
Čágo dost mě to tady zaujalo. Mě osobně hodně zaujala banka ethos collective, jen si nemyslim že by to bylo na out. Ale pokud by někdo měl zájem se mnou vzít semena byl bych rád
Tak vas vsechny zdravim..
Omlouvam se vsem co sem neodepsal.Prislo jaro s ja sem furt v praci
Ted k objednavce..
Penize jsem poslal a uz jsou na miste.Ted uz jen cekat kdy dorazej.Omlouvam se vsem za zdrzeni,ale seslo se mi min penez a vic jak 2500kc uz sem dat nemohl.Proto sem musel cekat az to nekdo dorovna.Jeden pack by pro nas byl malo.
Celkem bude 22ks + bonus.Kazdej dava na postovne 200kc(je v tom zapocitane i postovne ze seeds k vam) a co sem pocital tak jedno seminko vyjde na cca 237kc.
Tak se zatim mejte...