Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele je mi u pr... co si myslis mel jsem jich 20 a na kazde 3 az 4 az 5 podiv se na 38 den jak to vypadalo jen sem to preskladal ty male do predu ma nejmensi vazila nejakych 100g mokre a nejvetsi 180g jeste to mam doma nasipu to do sacku a zvazim ti to jo dybych jel s 5 kytkama jako ty tak mam taky bomby a nejsem nejaky s kur... ný lhar nevim proc bych to delal sem spokojen z vysledkem a komu se to nelibi at si pr... poli....
Na co to vážíš mokré , první kolo honem honem ať je co do rypáku Podle mě je to kouřitelné až min. 10dní po kose a sílu to má až tak po měsíci, takže z těch tvých 590 bude tak max 500 a chlup
Tak ani já jsem nevěřil, a jel jsem na kontrolu :-) Zjistil sem že to má opravdu suché, a je toho přesně 588 g.. Nechápu jak to udělal napoprvé :-D
Nechci nikoho ropagovat, ale musim říct, že tehdy ty řezy od bárta byly opravdu top!
A co vím, tak měl 20 kytek a každá měla min 2-3 hlavni vrcholy, nektera 4.
no važím to mokré abych věděl kolik budu mit v zaveru vždyd je to 75%voda tak dokážeš zhruba odhodnout kolik budeš mít ale to je fuk co dělám ale nechápu jak to može zechnout skoro o 100 g dyz je to suche čekal sem že se za můj výsledek dostanu k+ a že mě tu někdo pochválí že pěkne ale zatím jen blbé keci jak mi to nezeschne a že to není mozné prostě sem to udélal jako uplný lůzr a skoro gnaw a to tu par lidí asi s.re a silu po mesici? nevim sem začátečník