Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mard Možná je to tím že mi už není pětadvacet ale dvojnásobek :-) Nicméně modely mám dva. Jednu gaučovku a veselou sativku. I když letos mi to vyšlo na tu uspávací indiku a sativy jsem se zatím nedočkal :-( Ale neříkám že s chutí neochutnám i něco jiného. Ono taky pěstovat nové druhy outdoor není moc legrace, člověk hlavně musí koukat co dozraje. Ideální by byl letní byt v Itálii
PS: vážně uvažuji že bych zkusil indoor alespoň tak, že bych rozkvetl kytky indoor a pak je v srpnu hodil ven. Připadá mi hřích nevyužít slunce, které venku svítí zdarma.
A nebo růst venku a kvést uvnitř, v Essenissii byl seriál o GreatWhiteSharkovi a mazec... Ale každopádně máš pravdu, to slunce se musí využívat.
K těm různým strainům bych řekl, že musí "fungovat" a taky chutnat. Ono kdekdo pěstuje zkuřováky, ale aby to chutnalo to už je věc jiná. A pokud najdu svatý grál, tak proč to měnit... A zase 5 let hledat něco extra...
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.