Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V boxu jsem non-stop zapnul odtah, abych snížil vlhkost a riziko plísně.
Pokud problém s listy porovnám s odkazem od SarumanCZ, tak mi to taky přijde jako nedostatek P, ale hnojím podle tabulky a střídám to 1 x hnojivo 1x enzymy a do zálivky s enzymy vždycky dávám kořeňák, který má také v sobě P na podporu květu.
Tak nevím no...
Když se objeví špatný list, tak ho vezmu a vyhodím.
Snad to dojedu do zdárného konce.
To SarumanCZ:
Dny květu počítám od prvního dne, kdy jsem viděl chlupy -> po 5 dnech od přepnutí.
ještě mě napadá PK1314, to by mohlo vyřešit nedostatky živin v květu. Případně zvýšit koncentraci určité složky tvých hnojek, to už je ale riziko a s hnojením raději méně, než více. Někdo měří PH výtoku, to ti prozradí PH tvé zeminy, abys měl cca představu, jak vysokým PH máš zalévat, aby kytka dokázala pít potřebné živiny, odvislé od PH tabulkových hodnot přijímání prvků.. např. tabulka na těchto stránkách krásně ukazuje, proč mají kytky nedostatek živin při různém PH. http://www.uk420.com/boards/uploads...-1238518790.gif
Noční pohled.
Fáze - 39. den květu.
Když to vidím takhle bez sodíku, tak si říkám, že ty listy nejsou zase nejveselejší.
Nevíte co s tím?
Omlouvám se za kvalitu některých fotek.
Peace
Ahoj zahradníci,
včera byla kosa.
Holky se už houpají hlavou dolů a budou chvilku schnout a dozrávat.
Mrkněte na fotky a hádejte.
Kdo bude nejblíže, toho odměním K+.
Peace a ať vám to roste
Bylinkář
ale tak,na zemi těch 57gé nenajdeš :-) a chutnat ti to bude,nech to dlouhou schnout,jak to řikaj greenhouse seed :-D strčtě to do papírovýho pytlíku a schovejte někam na 6 mesíců do tmy a chladna bez vlhkosti :-D pak je to nejlepší