Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 200W cfl/250W HPS 1. indoor.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
nEophyte
Stálý Člen

Karma uživatele nEophyte - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Tak jsem si s něma ještě asi půl hodiny vyhrál nějak v rámci možností,aby každá měla svoje místo a nestínily si..ty krajní jsem povytahoval nahoru protože ty ničemu stínit už nebudou a stejně když jsou po krajích a ne pod lampou tak jsou od lampy dal nez ty primo pod ni,takže je to aspon "přiblíží" lampě..ted už toho moc neovlivním.
Druhá věc co mě trápí,je že jsou pořád lehce povadlý,nezdá se vám?od doby co jsem dal HPS jsou takový sušší,zvadlejší..může to být tím,že za růstu jsem moc nevětral takže měly vhkost okolo 70%,ted mi jede odtah non stop a je tam cca 30%?Díky.

Old Post 25-11-2014 v 17:46 PM
nEophyte je offline   Profil uživatele nEophyte   Find more posts by nEophyte   Foto galerie člena nEophyte   Click here to Send nEophyte a Private Message   Add nEophyte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

Tak je 23. den květu,pořád mě lehce trápí ty povadlý listy,nikdo mi zatím neřekl co by to mohlo způsobovat..vlhkost je cca 20%..

Old Post 30-11-2014 v 17:58 PM
nEophyte je offline   Profil uživatele nEophyte   Find more posts by nEophyte   Foto galerie člena nEophyte   Click here to Send nEophyte a Private Message   Add nEophyte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witko69
Stálý Člen

Karma uživatele Witko69 - 32% PěstitelskáKarma uživatele Witko69 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Sam jsi si odpovedel. Zajisti vlhkost vhodnou pro kvet. Tj 50%

Old Post 30-11-2014 v 19:04 PM
Witko69 je offline   Profil uživatele Witko69   Find more posts by Witko69   Foto galerie člena Witko69   Click here to Send Witko69 a Private Message   Add Witko69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

jak docilim 20% vlhkost please?

Old Post 30-11-2014 v 19:48 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Proste mi jen jede pc vetrak nonstop,nechapu jak nekdo muze pri zaple ventilaci mit vlhkost treba 60%,leda v nejakym nevetranym plesnivym sklepe.. kdyz jsem mel zaplou ventilaci pri rustu jen obcas,nebyl problem 80%,ale jakmile zapnu ventilaci non stop vsechna vlhkost je pryc..

Old Post 30-11-2014 v 20:40 PM
Witko69
Stálý Člen

Karma uživatele Witko69 - 32% PěstitelskáKarma uživatele Witko69 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Zvhlcovacka funguje, ver mi.

Old Post 30-11-2014 v 20:57 PM
Witko69 je offline   Profil uživatele Witko69   Find more posts by Witko69   Foto galerie člena Witko69   Click here to Send Witko69 a Private Message   Add Witko69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Nejsem blbej,myslel jsem pripady kdy to tak nekdo ma i bez zvlhcovacky a ze tady takovych je dost..

Old Post 30-11-2014 v 21:07 PM
blackblaze
Nový Člen

Karma uživatele blackblaze - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

zvadlí listy,pořadně to prolej,zkontroluj ph žadnej zvlhčovač nepotřebuješ.. taky ho nemam a mam krasný stromy

Old Post 04-12-2014 v 18:00 PM
blackblaze je offline   Profil uživatele blackblaze   Find more posts by blackblaze   Foto galerie člena blackblaze   Click here to Send blackblaze a Private Message   Add blackblaze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

27.den květ,konečně jsem pořídil zvlhčovačku (to brzo ja vím ) takže vlhkost je kolem 50% ale stejně jsou listy povadlý,už jsem z toho fakt zoufalej :/ Nemůže takhle vypadat přehnojení?Hnojím každou zálivku a tak jednou za 5 zálivej jen čistou vodou s upraveným ph,ale kdyby to bylo přehnojený tak by byly i spálený listy nebo něco ne?

Old Post 04-12-2014 v 18:08 PM
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

30.den květ,mluvil jsem s matkařem,ukazoval mu fotky a ten mi řekl at dám pořádnou dávku květovýho hnojiva,že prej je tam nedostatek..protože předtím jsem dával ani ne poloviční dávku protože jsem to míchal i s topmaxem a myslel jsem že by to už bylo moc,ale zjistil jsem že vlastně v topmaxu nejsou takový živiny...Takže dnešní zálivka kořenový stimulátor(prokypřil jsem půdu,tak popř nějaká oprava)+plná dávka Canna flores.. ted budu čekat a uvidím..

Old Post 07-12-2014 v 17:57 PM
sWeed23
Nový Člen

Karma uživatele sWeed23 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Taky nemam zvlhcovacku a neni problem.

Old Post 07-12-2014 v 20:36 PM
sWeed23 je offline   Profil uživatele sWeed23   Find more posts by sWeed23   Foto galerie člena sWeed23   Click here to Send sWeed23 a Private Message   Add sWeed23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Měříš PH výtkou ? Nebo jen toho co jim leješ ? :-)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 07-12-2014 v 21:33 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Dnes jsem zrovna měřil,zálivka 6,2 výtok 6,6..

Old Post 07-12-2014 v 22:03 PM
sWeed23
Nový Člen

Příspěvek č. 46

Prostrihni vsechno co je zluty protoze ta kytka ty listy nepotrebuje tak se jich snazi zbavit. Pak vem vsechno co ti zustalo pod siti to uz taky nema sanci. A to ze mas listy povadly dolu vypada ze sou moc mokry koreny (mas to dost nality) ale mozna se pletu podle fotek. Drzim palec at se vzmatorej.

Old Post 08-12-2014 v 20:44 PM
sWeed23 je offline   Profil uživatele sWeed23   Find more posts by sWeed23   Foto galerie člena sWeed23   Click here to Send sWeed23 a Private Message   Add sWeed23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nEophyte
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Žlutý jsou protože měly málo živin,hoodně jsem jich kvůli tomu musel otrhat..jinak mokrý to není řeším ten problém od začátku květu a nedaří se mi na to přijít..

Old Post 08-12-2014 v 20:54 PM
sWeed23
Nový Člen

Příspěvek č. 48

to je zahada... Zkusil si to nejdriv necim vycistit? Treba enzymy?

Old Post 08-12-2014 v 21:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás