Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem si s něma ještě asi půl hodiny vyhrál nějak v rámci možností,aby každá měla svoje místo a nestínily si..ty krajní jsem povytahoval nahoru protože ty ničemu stínit už nebudou a stejně když jsou po krajích a ne pod lampou tak jsou od lampy dal nez ty primo pod ni,takže je to aspon "přiblíží" lampě..ted už toho moc neovlivním.
Druhá věc co mě trápí,je že jsou pořád lehce povadlý,nezdá se vám?od doby co jsem dal HPS jsou takový sušší,zvadlejší..může to být tím,že za růstu jsem moc nevětral takže měly vhkost okolo 70%,ted mi jede odtah non stop a je tam cca 30%?Díky.
Proste mi jen jede pc vetrak nonstop,nechapu jak nekdo muze pri zaple ventilaci mit vlhkost treba 60%,leda v nejakym nevetranym plesnivym sklepe.. kdyz jsem mel zaplou ventilaci pri rustu jen obcas,nebyl problem 80%,ale jakmile zapnu ventilaci non stop vsechna vlhkost je pryc..
27.den květ,konečně jsem pořídil zvlhčovačku (to brzo ja vím ) takže vlhkost je kolem 50% ale stejně jsou listy povadlý,už jsem z toho fakt zoufalej :/ Nemůže takhle vypadat přehnojení?Hnojím každou zálivku a tak jednou za 5 zálivej jen čistou vodou s upraveným ph,ale kdyby to bylo přehnojený tak by byly i spálený listy nebo něco ne?
30.den květ,mluvil jsem s matkařem,ukazoval mu fotky a ten mi řekl at dám pořádnou dávku květovýho hnojiva,že prej je tam nedostatek..protože předtím jsem dával ani ne poloviční dávku protože jsem to míchal i s topmaxem a myslel jsem že by to už bylo moc,ale zjistil jsem že vlastně v topmaxu nejsou takový živiny...Takže dnešní zálivka kořenový stimulátor(prokypřil jsem půdu,tak popř nějaká oprava)+plná dávka Canna flores.. ted budu čekat a uvidím..
Prostrihni vsechno co je zluty protoze ta kytka ty listy nepotrebuje tak se jich snazi zbavit. Pak vem vsechno co ti zustalo pod siti to uz taky nema sanci. A to ze mas listy povadly dolu vypada ze sou moc mokry koreny (mas to dost nality) ale mozna se pletu podle fotek. Drzim palec at se vzmatorej.
Žlutý jsou protože měly málo živin,hoodně jsem jich kvůli tomu musel otrhat..jinak mokrý to není řeším ten problém od začátku květu a nedaří se mi na to přijít..