Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no trochu sem to přehnal.dost se to scvrklo.vy amatéři rozhodně nejste.ja v outdoru taky ne ale odhad mám hodně špatný.omlouvám se za prehnanost ale z rizku mám většinou kolem kyla ale letos to zraje hodně pomalu.
zdravim dnes sem seknul další dvě malé pamergoldky,zjistil sem že v kvetinacich dozrávání mnohem rychleji než v půdě ale jsou o hodně menší a taky mnohem menší výnos.zde fotecky
Původní příspěvek od stalada no trochu sem to přehnal.dost se to scvrklo.vy amatéři rozhodně nejste.ja v outdoru taky ne ale odhad mám hodně špatný.omlouvám se za prehnanost ale z rizku mám většinou kolem kyla ale letos to zraje hodně pomalu.
většinou kolem kila??? ty vole u toho tvého vážení bych ctěl být...pěstuju to 20 let, ale kilovou kytku jsem ještě neviděl.. ona i půlkilovka bývá zřídka...(když se bavíme o opravdu přebraném matrošu)
zdravim.včera kosa ve skleníku ještě to nedohrál ale plíseň zamorila půlku. kytek tak že ty největší sisky sem ostrihal a zbytek sem sekackou dočekal na sra..y a hodil do komposteru.
falešnou sklizen pamer gold krasne sisky bez plísně.v zemi zůstává prozatím afghan a vanila kusch.ale už přemýšlím o kose kvůli počasí je to už skoro hotové je to strasne podobně Amsterdamu...tak jestli někdo máte nějakou pěknou fotku :Amsterdamu tak mi ji sem hodte na porovnání.pár fotek na ukázku a zbytek až bude více času.