Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta, to čo som tu pisal pred dvoma rokmi, su dost kraviny, neberte to vazne, sam sa som za tie 2 roky dost zmenil a naucil.
Astralne cestovanie> www.iglu.cz/marlitan - dobre stranky venovane AC. Je tam teoria aj prax. A hlavne je tam forum, niektori su tam odbornici na AC.
Ja si myslim, ze AC ako take, pokial davate na seba pozor, verite si je prakticky bezpecne. Pokial sa vznesiete nad telo, prejdete cez stenu do vedlajsej izby a vratite sa, tak sa vam nema co stat. Sanca, ze sa vam v takomto pripade nieco stane je asi taka alebo este o nieco mensia, ako ked idete cez den po ulici. Moze vas zrazit auto. Mozu vas zavrazdit. Ale najkor sa to nestane, lebo je to velmi malo pravdepodobne. Ak budete chciet robit dlhsie vylety, odporucam si najprv nieco o tom precitat a naucit sa ako sa chranit.
Takisto sa nemusite bat, ze sa nevratite, pretoze staci jedna myslienka na svoje telo a ste vnom. Skor vam to bude robit mensie problemy (lebo urcite ked budete robit 1. krat AC tak po precitani tohoto bude vasa prva myslienka na vase telo )
A co sa tyka marijuany + AC, ja si myslim, ze moze pomoct. AC sa mi pod vplyvom mj este sice nepodarilo, ale to bude tym, ze som to skusal len dva razy (a normalne asi 100). Ale vsimol som si, ze sa mozem ovela lepsie a rychlejsie uvolnit ako normalne. Mensie problemy mi este robi ta kratkodoba pamat, prtoze ked som uz v lahkej hypnoze, vzdy zabudnem co vlastne robim a taq vlastne stratim vedomie a kontrolu pod zazitkom. Tym padom bud zaspim, alebo sa preberem. Ale myslim ze keby som sa poriadne sustredil, podarilo by sa to.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
to lordWilliam>Salvia Divinorum is da best!!! Mal som krasny velky krik, a maj som ju rad, hulieval som ju po troskach, a ked som si odkladal listy na extract, tak mi ju nasi vyhodili (lebo som mal doma protidrogove a aj ked nic nenasli, tak letela z domu trava aj vsetky moje bylinky :-( .
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Vyskoušel někdo z vás HEMI-SYNC ? Mělo by to bejt nějaký zařízení co synchronizuje hemisféry mozku.S tím je prej astrální projekce snadná.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Tak.. tudle tu diskuzi jsem presne hledal..;]
V poslednim tydnu sem mel uz trikrat zazitek opusteni tela. Pokazdy to bylo spontani, uprostred noci jsem se probudil, celej paralizovanej, a kdyz jsem se pak trochu soustredil, tak jsem se normalne vznesl nad postel a mohl chodit po pokoji, jednou se mi povedlo i kousek vylitnout oknem .. ale poprvi jsem z toho byl hodne v soku a mel sem strach jak blazen, co se to vubec deje.. Nejsem si jistej, jestli slo primo o astralni projekci, nebo to byl nejakej nizsi stupne OBE (out of body experience)... ale zaclo me to docela zajimat, takze jestli s tim ma nekdo zkusenosti, pripadne by mohl doporucit literaturu.. tak bych byl moc vdecnej.
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
no mě se včera povedlo tak trochu cestovat...zkoušel sem to dřív zhulenej ale dostal sem se jen do transu...dneska sem to zkoušel a mimo naprosto brutálních vybrací sem se nikam moc nedostal...taky ste po tom cestování tak unavený??já pak většinou půl hodiny spím...
Narazil jsem na todle tema a vzpomnel si, ze pred nekolika lety jsem si stahnul mnoho textu ve wordu, ale byl sem linej to cist... Ted sem se kouknul na net a dostal se na iglu/marlitan. Ctu tam ty jeho zazitky a chci to zkusit, bojim se toho, ale az se na to budu cejtit, tak to zkusim... Ale jeste toho musim hodne precist... Nechce se se mnou nekdo sejit a trosku mi o tom povypravet? Fakt by me to dost zajimalo...
Nazdárek Cestovatelé! abych taky něco prozradil pro nastražené uši :-) Cestovat je fakt super, vůbec se nobojte, je to těžký, ale hlavně klid a soustředění. Jen v klidu ležte a stoustřeďte se, že necítíte tělo a že všechnu svou energii soustředíte do jednoho bodu na těle (třeba do pupíku) a tudy se pak soukáte ven, pak si představte že stojíte vedle postele, nebo že se vznášíte u stropu. Důležitý je vědět kde přesně chcete stát - a pak už tam stojíte. V astrálu cestujete rychlostí myšlenky, takže žádný panykaření, jinak budete lítat jak pošuci! New York ---wzuum... a jste tam. V pohodě buďte v pokoji a pořádně si ho prohlídněte, pak se vraťe a snažte si všechno zapamatovat. Důležitý je trénovat paměť. Totiž když spíme, všichni! cestujeme, bohužel nevědomě a když se pak astr. tělo vrací a spojuje s fyzickým, tak se zážitky pomýchaj a je stoho bláznivej sen. Musíte sladit fyz. tělo s astr. tělem. --- Fyz tělo má nižší vybrace než ast. tělo a tak se těžko rozspojujou a spojujou. Mistři umí zvýšit vybrace fyz. těla a snížit vybrace astr. těla a tak je v klidu rozdělí. Vemte si třeba když usínáte, taky sebou někdy škubnete? jako by jste se lekli. To už jste právě byli skoro venku z těla, když v tom jste se rychle vzbudili a hupsli jste zpátky do těla. musíte v klidu! Dobrý a vyzkoušený je: vypít silnej čaj - nejlépe černej puer, nebo zelenej: giokuro, pavoučí sen, atd. a pak to jít zkusit. Nesmíte být vyčerpaní, jinak budete mít málo sil na to vydržet mimo tělo a za chvíli vás to vcucne zpět. taky musíte bejt dost pročištěný, třeba týden nejíst maso a pít zelený čaje: pak to jde o dost snadněji. Pro začátek můj první výlet: Bylo mi asi 17, byl jsem po nemoci, prolitej čajema, už nabitej energií a polehával jsem, bylo to k večeru, jen tak sem si řekl, že to zkusím. Trošku jsem se zasoustředil do sebe, na pupík(tudy většinou prochází i astrální šňůra) a v mém těle vypuklo slabé brnění a hučení energie, které se zesilovalo, představil jsem si, že stojím před oknem co mám nad silnicí. Najednou jsem stál u okna a díval jsem se ven, ale pořád jsem cítil svoje tělo na posteli jak vybruje a říkla jsem si " páni tak ono to funguje! teď hlavně nezpanykařit!" V pokoji dokonce byla moje sestra, ale na tu jsem se nesoustředil, takže v poho. Chtěl jsem vyletět ven z okna-- a už jsem se pomalu posouval zkrze okno - krásně jsem viděl molekuli a jak mezi nimi proplouvám - jak animace na počítači, prostě paráda! Nejdřív molekuly záclony, a pak dvojité sklo a už jsem byl venku ( ty molekuly skla jsou fakt super:-) Pak jsem se vznášel asi 6 metrů před barákem a koukal jsem směrem k němu, začal jsem se trochu bát (vzpoměl jsem si na astr. příšery, což je akorát tak dobré na nahnání srachu - od toho tu právě jsou) . No a pak se můj strach zvětšil a já se přestal soustředit a šup! byl jsem zpátky v těle - právě takový cukanec, jako když usínáte. Takže se nebojte a běžte to taky zkusit! Přeju hodně zdaru! PS. zdravím IMYOU - you are right!
s tema cajama.. na tom neco bude.. ten vecer, kdy se mi to stalo poprve jsem si daval specialni kombinaci pu-erh a lapsang souchong.. takovej energetickej cloumak ;] a predtim jsem se celej tyden procistoval zelenyma a roibosem.. pekna shoda nahod
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
ahojky, tak zaprvé to Dubinek: jo jdi si pročíst matroše jaký chceš, informace jsou hódně důležitý, ale důležitější je tréning! Hlavně taky vychytat místečko a psychické rozpoložení, prostě set a setting.
To lister: to pročišťování je opravdu důležitý, nedivým se, že se ti to podařilo po tom čajovém týdnu, já to tak praktikuju pořád. dám si třeba týden pauzu piju normálně co se mi zlíbí a pak zase týden piju pročišťováky a nakonec vypiju třeba ten puer atd... no a je to téměř zaručený :-) pohoda djezz Můžete použít, třeba i kafe, když ho máte radši to taky rozproudí krev a organismus, čili zvýší tempo a vybrace fyz. těla. Ale já preferuju čaje, protože nejsou tak škodlivé a návykové a taky proto, že už chodím od 15 do čajoven :-) Dobrý je, mít nějakého známého, který je skušenější a s tím se postupně radit co a jak. Ps. ty stránky: Marlitanovy, jsou opravdu dobrý, vřele doporučuju, včera jsem se na ně díval prvně, jsou pravdivý.
Je dobré trénovat každej den, já trénuju před spaním (když nejsem moc utahanej). Je to jako s ježděním na kole, je těžké do toho proniknout, ale jakmile to jednou zvládnete...fííííí, nádhera, a už pak víte jak na to! Věřte mi stojí to za to. Pak můžete letět, třeba na Marz,nebo do středu Země! Je to prostě mazec, ale hlavně poznáte sami sebe a zjistíte, že vesmír a celý tohle boží stvoření je obrovskej živej organismus, prolezlej dimenzema, o kterejch se vám ani na houbách nesnilo. Poznáte, že smrtí nic nekončí a možná i ucítíte, hřejvé světlo Boží....kdo ví. tak se snažte :-) Třeba mniši v Hymalájích, se nechávají zavírat do pousteven na 3, 5 ,nebo 7 let. Dostávají stravu jednou za dva dny, mají tam absolutní tmu a ticho ...prostě klídek na astrální cestování. I to největší dřevo, se to prý naučí do roka a pak se zdokonaluje, někdy i tak, že svoje tělo může materializovat, kde chce, nebo může mít i více těl, jak je libo. mniši si spolu normálně komunikují z poustevny do poustevny v astrálu, takže žádná nuda někde v jeskyni, jak si mnozí myslí! můžou se tak i vzdělávat a dozvědet se co je libo, Pak vyjdou ven a jsou murdci :-) viz Nietzseho Zarathustra. Samozřejmě někomu to jde líp a někomu hůř, podle vyspělosti ducha a čistoty karmy. Většinou jim v jeskyni, stačí, jenom rýže, nic jiného nepotřebujou, nebo nejedí vůbec (extrém) to proto, že to nepotřebují. Jídlo je vlastně energie- tělo zpracuje atomi jídla a tím se udržuje při životě. mistři nepotřebují trávit, berou energii, přímo z vesmírného rezervoáru a zpracovávaj jí čakrami, tělo pak má energie, kdykoli dostatek..... no jak vidíte, teorii, mám docela zmáklou, teď už se jen k tomu dopracovat. ... doufám, že ta snaha mě odmění, zatím odměnila :-)
Tak zkoušejte dál drazí cestovatelé
no mě jak začne vždycky hrozně vybrovat to tělo tak si vždycky řeknu super už je to tady a tím to přejde:-/ budu se to muset odnaučit ale chci se to fakt naučit akorát s tím čištěním teda žádný maso jo?? a stačí když si zajdu do nejbližší čajovny řeknu že chci nějakej zelenej čaj a pak ho pít tejden???je jedno jakej čaj??začínám bejt fascinovanej těma možnostma páč vím co de zažít ve snech..nevím čím to je ale každý den se mi zdají 1-3 sny...každý den!!!!zapisuju tu tak jestli ¨chcete mohl bych založit o tom někde thread občas to sou dobrý hovadiny ale je to celkem sranda:-)
Me vypraveni snu od nekoho jinyho vzdycky prijde dost strasidelny Ale jednou se mi zdalo todle: Byl sem clen elitni jednotky nebo co a dostali jsme se do nejaky mistnosti, tam na policce lezel telefon, stejnej, jako jsme tou dobou meli doma (prenaseci) tak sem si prohlizel tu mistnost a najednou ten telefon zvoni, tak se probudim a ten nas zvonil... Ale on v ty mistnosti byl uz predtim, to bylo docela husty
Jinak vcera jsem si na marlitanovi precet teorii + praxi, vybral si zpusob opusteni tela, kdyby to nahodou prislo Tak jsem se zacal uvolnovat, leva noha byla v pohode, hned byla hrozne tezka, byla proste v takovym stavu, jak si predstavuju, ze to ma vypadat, pravy se moc nechtelo, ale jakz tak to slo, no a pak sem se az probudil rano :-/ Musim to holt zkusit nekdy vyspanej, treba dneska A jak to myslis s tim treninkem? Jako trenovat uvolnovani?