Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem zakročil. téměř půlka hlíny nahrazena novou, proběhly již předtím 2dny/2 octové zálivky, večer fajnově zabouřilo tak sem ráno měřil ph a vyteklo mi 6,2-6,6 něco mezi.. Nafotím problémový partie a budu sledovat co se s nima dál bude dít
Ph se v normě, nekrotické skvrny se zastavili a už skoro nerostou, jen zbytkáč ) problém dva - listy sou hodně tvrdý, kroutí se podélně nahoru jako by se chtěli sbalit do špeku
Udělal sem chybu v substrátu, přelitý to bylo jen v ranným začátku, substrát sem způlky nahradil novým a dělám zálivku pro snížení toho ph. konkrétně je to mangan, to co mi chybí passion sem roztáhl a je neskutečně krásnej dnes dám foto
tendle list to schytal nejvíc, broučci žádní ale asi 3-4 larvičky nebo jak tomu říct na každé kytce, aspoň ty ktery jsou už vidět. dostali sprchu nějakym práškovym insekticidem.
Jednoznačně Svilušky :/ letos jsem použil rock effect od Natury za cca 80kč. Pomohl skvěle, pravda v kombinací s průplachem listů pod tekoucí vodou- kloníky v kelímcích. V Tvém případě nesnadné Naředit dle manuálu a klidně i obden- hlavně spodní strany listůůůů. Ať se daří, pic W.