Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo, nehřeje v porovnání se sodíkem však jo, proto si tam měl 30c
moment, kouknu ti kolik mám v boxu, kde jede soda na 440w..hm jo je tam 28c..
papa a sladké sny
tvůj osel
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od asfalt jojo, nehřeje v porovnání se sodíkem však jo, proto si tam měl 30c
moment, kouknu ti kolik mám v boxu, kde jede soda na 440w..hm jo je tam 28c..
papa a sladké sny
Co to pořád meleš? Už ti docházejí argumenty jak si zase do někoho rejpnout?? Přečti si to znova proč jsem tam měl 30!!!
Jdi si léčit svuj mindrák jinam nebo na někom jinym.. Sem to nepatří a já na to nejsem zvědavej!!
Ja bych to videl tak, ze co se tyce vytopeni boxu, bude na tom cfl s hps zhruba stejne. Protoze hps topi vic, ale je mensi. Cfl je obrovsky, topi min, ale rozdil velikosti topneho telesa to vyrovna. Jde spis asi o to, ze teplota primeho povrchu bude u hps podstatne vyssi. Co ti to udela s kytkama, kdyz povesis sodik 1cm nad vrcholky?
my se nehádáme, jen se někomu zaslepenému snažím osvětlit, jaký jsou cfl lampy mrdky
takže pro dnešek naposledy:
lampou cfl nikdo nic neuspoří, naopak, pořízení a provoz vyjde dráž, než u sodíku
lampa cfl produkuje rakovinotvorné látky, nebezpečné uv záření a elmag smog
obsahuje toxickou rtuť
topí jen o málo méně než sodík
jo nemám jí doma ale víc jak rok měl, jedna mi umřela, dvě se mi podařilo rozbít, stává se to dost často..počítám, že křachlejch jich skončí naprostá většina..
howgh
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od asfalt my se nehádáme, jen se někomu zaslepenému snažím osvětlit, jaký jsou cfl lampy mrdky
Cože? Mě je to ale úplně jedno co ty si myslíš.. Ty s tim nesvítíš.. Ty to nemáš doma!! Tak nechápu proč tady do každýho hrotíš aby si hned koupil sodík.. Já si sodík koupim až budu chtít a né protože ty mě to řekneš..!!! A pokud je to taková mrdka jak řikáš tak se o ně vůbec nezajímaej a nikomu to necpy!!
uz se nehadejte prosim vas, kazdy ma svuj nazor kluci . Jinak svítím 18/6 holky sem dal do kvetinacu uz vyklicili, to svetlo ciste kvuli teplu.
Teplota kdyz se sviti 25-28 stupnu, vlhkost 65%+-....kdyz je svetlo vyple teplota 17-20 stupnu coz mi prijde dost malo, vlhkost stejná.
Zatím nezalévam, pockam az z tech kvetinacku vylezou, ciste jen postrikuji rozprasovacem aby byla hlina stale dost mokra + v nem mam ATA Coco A+B 4ml od kazdyho na litr...foto dodam az bude co fotit..cca za tyden,
Ted uz je to jedno, ale priste bych si ty seminka nechal vyklicit mimo hlinu, treba v toaletaku namocenym v roztoku s peroxidem mas pak snadnejsi kontrolu. A taky bych to rovnou nedaval do tech 5,7 kvetniku, dej je do mensich a pak to treba jeste jednou presad nez to das do tech 5,7l. Kytky tak lepe rozlozi korenovy system, takhle ti to rovnou vsechno pujde do stran.
At se dari !!
Jinak nevim, jaky ma smysl s prominutim nekomu zasirat thread vecnym tematem CFL vs sodík, at si kazdy vyzkousi co mu vyhovuje a v cem spocivaji vyhody a nevyhody
cago, tak prinasim foto...holky uz jsou 2 den venku a takhle vypadaji....dal jsem na ne pruhledny kelimky kde maji jednu malou dirku ( zatim asi nepotrebuji diry, ze? )....pomalu pridavam hnojky root fast, ATA xl a ATA coco a + B...vicemene je jen lehce postrikuju tim zorprasovacem, zalejvam je opravdu lehke par ml ke kytkam, jinak to rozprasim vsude po kvetinaci na kytku tak 100ml 2x denne....
pokud nekdo sleduje tak sem je tedy presadil do malych kvetinacu...uz rostou hezky a pekne se rozvetvujou....zatim to opravdu nezastrihavam a zalevam 2x denne a necham protect cca 30% toho co zaleju...ten kokos je fakt hrozne vzdusnej takze si myslim ze se to neda prelit, na druhou stranu mi nepride ze kytky jsou tam pevny
čágo, tak prikladam dalsi fotky...je to cca 15 den rustu...kytkam se dari, jen mi prijdou nektere listy takove lehce srulovane do sebe...nevim ci to je. Presadil jsem je tedy do vetsich kvetinacu 6.7L abych neposkodil koreny....z tech malych kvetinacku uz koukali ven, tak jsem to bral jako impuls. ...jediny vrasky mi dela teplota, ta se pohybuje nad 30 stupnu a to je to jen CFL 250w, bojim se sodiku, premyslim ze tam na leto prdnu 2x 150w CFL red na kvet misto 250w HPS...jeste uvidim. Jinak se jim dari pekne bych rekl