Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Auto Somango Genetika: (Jack Herer x Big Skunk Korean x Super Skunk) x Ruderalis. Sklizeň outdoor: 2,5 měsíce od naklíčení semen Výška rostliny: 90-120cm (outdoor)
Auto Somago miluje teplá a slunečná místa. Rostliny tvoří velký počet postranních výhonků, před zralostí se zbarvují až do fialova a jsou pokryté vrstvou lepkavé pryskyřice. Auto Somango je rostlina, která nemá problém s vysokými teplotami a je tolerantní vůči přehnojení. Chuť a vůně je ovocná a sladká s podtóny manga. Účinky jsou povznášející, euforické a kreativní.
SKUTEČNOST:
Sklizeň outdoor: 2,5 měsíce od naklíčení semen Výška rostliny: 90-120cm pokud bych je měl ve větších květináčích, 6,5l je na hlínu málo..
Auto Somago netvoří velkou masu květů, před zralostí se zbarvují až do fialova a jsou pokryté vrstvou lepkavé pryskyřice. Chuť a vůně je ovocná a sladká s výraznými podtóny manga. Účinky jsou povznášející a chvíli i kreativní, ale nesmíte si chtít dát druhýho špeka, protože ten už vám skoro nic nezpůsobí, maximálně bolest hlavy..
Měl jsem nakonec 2 SoManga ze 3 semínek, 2 různý phena. Z prvního sklizenýho bylo jenom asi 10g a z druhýho 12g, takže docela bída, v průměru 11g na kytku. Sušina byla skoro celá obalená pryskyřicí, ale bylo jí málo. Většinu palic tvořil tvrdej stonek a na něm byla trocha chmýří.. Fotky nemám, protože jsem to chtěl nafotit v jeden den a než se mi dosušily ostatní modely, tak nebylo co fotit
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Cream Caramel Autoflowering Genetika: (BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino) x Ruderalis Sklizeň: 8 týdnů po naklíčená semen Výška rostliny: 50-90cm
Cream Caramel Autoflowering je typický sladce ovocnou vůní s podtóny dřeva, má nadprůměrnou produkci pryskyřice a pevné kompaktní květy. Chutná jako jemné karamely. Účinky jsou dlouhotrvající a jemné. Léčivá rostlina která pomáhá při nechutenství a bolesti.
SKUTEČNOST:
Sklizeň: 12-13 týdnů po naklíčená semen Výška rostliny: 50-70cm, ale zase mám jenom 6,5l květináče
Cream Caramel Autoflowering je typický sladce ovocnou vůní s podtóny citrusů, má nadprůměrnou produkci pryskyřice a pevné kompaktní květy. Chutná jako jemné karamely. Účinky jsou dlouhotrvající, hluboké a jemné. Léčivá rostlina která pomáhá při nechutenství a bolesti. Poslední větu nemůžu popřít ani potvrdit a tak jsem ji tu nechal.
Edit: Ale je to možná tim, že už se na to přes 10 let intenzivně léčim
Z 6 semínek jsem nakonec sklidil 4 krásný kytky. Ještě před váženim jsem skoro z každý kytky něco vykouřil.
18g+17g+22g+15g= 72g celkem.
72g/4= 18g na kytku + ty ochutnávky, takže řekněme 19g na kytce v průměru bylo.
Smokereport Cream Caramelu od výrobce podle mě sedí, za sebe ještě dodám, že mi jeho účinky připomínaj Shanti , dlouhotrvající meditační stav, lehká hlava, žádnej gaučák. Z Outdoor-mixu od Fair Seeds je to muj favorit.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Sweet Dwarf Autoflowering Genetika: Auto Sweet Tooth x White Dwarf Sklizeň: 2-2,5 měsíce od naklíčení semínek Výška rostliny: maximálně 70cm
Tyto nízké robustní rostliny, které tvoří méně postranních výhonků, mají rády dlouhé dny, teplá místa s dostatkem světla a minimální výkyvy teploty. Tato odrůda není náročná na péči a živiny. Sweet Dwarf voní zemitě a chutná hedvábně sladce s podtóny zeminy a koření. Účinky jsou střední a spíše fyzické.
SKUTEČNOST:
Sklizeň: 3 měsíce od naklíčení semínek Výška rostliny: maximálně 70cm a taky 6,5l květníky, což je na hlínu málo.
Tyto nízké robustní rostliny, mají rády dlouhé dny, teplá místa s dostatkem světla a minimální výkyvy teploty. Tato odrůda není náročná na péči a živiny. Sweet Dwarf voní kysele a zemitě, chutná hedvábně sladce s podtóny oříšků. Účinky jsou brutální a spíše fyzické.
Ze 6 semínek mi přežilo všech 6 kytek i když jedna zmutovala a musel jsem jí zaštípnout. Jedinej rozdíl byl v tom, že začala kvýst i dozrávat o tejden pozdějc než ostatní Dwarfové.
20,5g+17,5g+18g+20,5g+19,5g+19g= 115g celkem.
115g/6= skoro 19g + jsem něco vykouřil předem takže asi 19,5g na kytku.
Sweet Dwarf najíždí pomalu, ale jistě. Stav by se dal popsat jako těžká hlava i celý tělo, naprostý fyzický uvolnění, hodně zrychlená srdeční frekvence, jakejkoli pohyb bolí ještě o trochu víc než přemejšlení. Jediný, čeho je mozek schopnej, je sledování seriálů, když si je dokáže pustit. Častý záseky a skupinový ztráty krátkodobý paměti taky nejsou vyjímkou. Po hodině to začíná bejt lepší, ale chce se to probrat z kocoviny Caramelem. Tenhle poslední odstavec jsem psal asi hodinu a teď se jdu probrat Cream Caramelem
Největší fiasko bylo SoMango. Slabej výnos, slabej stav, při překouření bolehlav. Jediný + ode mě má za vůni palic a kouře z nich.
Cenu za nejvyšší výnos a zároveň nejsilnější narkotikum by získal určitě Sweet Dwarf. U 3. žilky se už kámoš držel za hlavu a nevěděl, jak se dostane domu, tak jsem šel uvařit čaj, vrátil jsem se ze záchodu a šel jsem uvařit ten čaj.. Nedá se to moc kouřit přes den a fungovat. Jednou za čas si dám, ale Sweet Dwarf mě nijak zvlášť neoslovil.
Nejlepší ze všech je pro mě Cream Caramel, rád si ho zopakuju příští rok ve většim květináči, 6,5l je málo.. Meditační dlouhotrvající stav, jako by vám někdo zlehka držel hlavu za spánky ve správný poloze, pocit lehkosti, uvolněnosti, soustředěnosti. Lehce oteklej jazyk a prsty na rukou.
MaxiGom doplnim.
Chtěl bych ještě všem poděkovat za sledování, za spoustu karem a spoustu komentářů v nich a v neposlední řadě celýmu GT za tenhle web. Díky
V tomhle threadu je to ode mě asi už všechno. Mějte se, jak máte se mít, ať vám to roste, jak má to růst a hlavně, nezblbněte z toho
ukvapený názory.. třeba ten určitej model má složitější kořenovej systém a bez něho neroste.. ale naopak ti dá třeba lepší palice než klasika.
6,5l je dóst málo a kdybys měl jen ten blbej 10l, tak sklidíš o 50%+ víc...´