Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » poprve 600W, 12ks critikal jack herer a 12ks white widow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
tříska
Stálý Člen

Karma uživatele tříska - 92% PěstitelskáKarma uživatele tříska - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Jak uz jsem psal na zacatku nebyl jsem spokojenej s matkarem,holky jsem mel oznacene podle toho jak mi je dal matkar,ale presto to bylo divny,kytky byly uplne stejny jen par bylo jinych,tak ani poradne nevim co kourim. Nejsu zadnej odbornik,ale rekl bych k tomu tohle-vune je slabsi s nadechem ovoce,kour je jemnej,vubec neskrabe v krku. Pro me idealni . K posesezi u filmu nebo na rybach...
a diky za to ze to tu vubec nekoho zajima

Old Post 29-05-2013 v 20:12 PM
tříska je offline   Profil uživatele tříska   Find more posts by tříska   Foto galerie člena tříska   Click here to Send tříska a Private Message   Add tříska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tříska
Stálý Člen

Karma uživatele tříska - 92% PěstitelskáKarma uživatele tříska - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

jedu druhé kolo, ale není čas to tu dávat. Jsem v 26. dni na květu a nastal problém, všiml jsem si že na pár kytkách začaly být problémi na listech světlé malinkaté flíčky a černí broučci menší než 1 mm, všechno začalo když jsem do stanu přidal dvě kytky s hlínou,jinak jedu kokos. Ty kytky jsou už mimo stan, myslím, že by to mohlo být s té hlíny. Potřeboval bych poradit jestli má někdo zkušenosti čím je vyhubím.

Old Post 30-06-2013 v 09:27 AM
tříska je offline   Profil uživatele tříska   Find more posts by tříska   Foto galerie člena tříska   Click here to Send tříska a Private Message   Add tříska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tříska
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

jedu už druhé kolo, ale není čas sem dávat příspěvky. Jenže nastal problém. Mám ve stanu nějaký breberky na listech. Začalo to asi když jsem do stanu pridal dvě kytky ve hlíně, myslím, že by to mohlo být tím proto už jsou venku. Na listech je sposta malilinkatých teček,jakoby prokousaný, ale není to skrz. A po listech chodi malincí asi broučci různé velikosti ale jsou všichni menší než 1mm. Potřeboval bych poradit čím bych je mohl zničit, jestli máte někdo s tímhle zkušenosti, rád uvítám každou radu. díky jinak holky jsou v 25. dni 12/12

Old Post 30-06-2013 v 09:58 AM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

cus. vypada to na svilušky - pokud se potvrdi tak hned zakroc kazdej den navíc je "osudny".

Osvedceny: Neudosan od Neudorfu (není bezne k sehnani, ale zkus to )
Vertimex - chemka... ale jistota! , svilostop taky

radnej postrik hlavne spod listu a po 3-5dnech znova

je to koníček

Old Post 30-06-2013 v 11:15 AM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tříska
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Diky za radu. Ale podle toho co jsem o sviluskach nasel si myslim ze to nebudou. Ale urcite to zkusim postrikat necim co sezenu.

Old Post 30-06-2013 v 11:46 AM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

nevim kde si hledal , ale zacal bych na spod listu - mrkni lupou

je to koníček

Old Post 30-06-2013 v 12:08 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Vypadá to fakt na sviluše, teď dávej bacha na míchání kytek zvenku dovnitř, zvenku přitáhneš sviluše skoro na 100%.
Určitě pořeš postřik, možností je hodně, třeba i ty co psal kolega VFR, já mám ještě B.A.C. kterej používám venku preventivně a je pravda že jsem nikdy svilušky neměl.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 30-06-2013 v 12:11 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tříska
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

na ty listy jsem koukal,ale jen okem bez lupy, bohužel. Nicméně jsem už navštívil OBI a tam jsem našel proti sviluškam jen SVILUŠKA STOP s účinnou látkou NISSORUN 10 WP,tak to tím dneska postříkam.. A zítra se podívam po květinářstvích po něčem jiném.
Díky za rady

Old Post 30-06-2013 v 13:39 PM
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

[účet odstraněn]

Old Post 30-06-2013 v 23:11 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tříska
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Diky grizly. Vcera uz dostaly SVILUSKA STOP. A dneska mrknu po necem jinem

Old Post 01-07-2013 v 07:41 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás