Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak uz jsem psal na zacatku nebyl jsem spokojenej s matkarem,holky jsem mel oznacene podle toho jak mi je dal matkar,ale presto to bylo divny,kytky byly uplne stejny jen par bylo jinych,tak ani poradne nevim co kourim. Nejsu zadnej odbornik,ale rekl bych k tomu tohle-vune je slabsi s nadechem ovoce,kour je jemnej,vubec neskrabe v krku. Pro me idealni . K posesezi u filmu nebo na rybach...
a diky za to ze to tu vubec nekoho zajima
jedu druhé kolo, ale není čas to tu dávat. Jsem v 26. dni na květu a nastal problém, všiml jsem si že na pár kytkách začaly být problémi na listech světlé malinkaté flíčky a černí broučci menší než 1 mm, všechno začalo když jsem do stanu přidal dvě kytky s hlínou,jinak jedu kokos. Ty kytky jsou už mimo stan, myslím, že by to mohlo být s té hlíny. Potřeboval bych poradit jestli má někdo zkušenosti čím je vyhubím.
jedu už druhé kolo, ale není čas sem dávat příspěvky. Jenže nastal problém. Mám ve stanu nějaký breberky na listech. Začalo to asi když jsem do stanu pridal dvě kytky ve hlíně, myslím, že by to mohlo být tím proto už jsou venku. Na listech je sposta malilinkatých teček,jakoby prokousaný, ale není to skrz. A po listech chodi malincí asi broučci různé velikosti ale jsou všichni menší než 1mm. Potřeboval bych poradit čím bych je mohl zničit, jestli máte někdo s tímhle zkušenosti, rád uvítám každou radu. díky jinak holky jsou v 25. dni 12/12
Vypadá to fakt na sviluše, teď dávej bacha na míchání kytek zvenku dovnitř, zvenku přitáhneš sviluše skoro na 100%.
Určitě pořeš postřik, možností je hodně, třeba i ty co psal kolega VFR, já mám ještě B.A.C. kterej používám venku preventivně a je pravda že jsem nikdy svilušky neměl.
na ty listy jsem koukal,ale jen okem bez lupy, bohužel. Nicméně jsem už navštívil OBI a tam jsem našel proti sviluškam jen SVILUŠKA STOP s účinnou látkou NISSORUN 10 WP,tak to tím dneska postříkam.. A zítra se podívam po květinářstvích po něčem jiném.
Díky za rady