Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení a škola? Co vy nato.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Zlinskyhula
Nový Člen

Karma uživatele Zlinskyhula - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

JO ve škole je to nářez. Akorát v naší třídě nikdo nehulí (tak se nahulím vždycky sám). A nejvíc mě serou lidi co do mě pořád kérujou- tys zase hulil, že? , ty máš oči , jak se teď cítíš , atd...
Nejradši bych je zhulil!!!

Old Post 19-05-2003 v 08:18 AM
Zlinskyhula je offline   Profil uživatele Zlinskyhula   Find more posts by Zlinskyhula   Foto galerie člena Zlinskyhula   Click here to Send Zlinskyhula a Private Message   Add Zlinskyhula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Hulení a škola k sobě docela jdou.
Hulení a prospěch už míň.

Old Post 19-05-2003 v 09:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

HAhaha přesně, prolejzám se čtyřkama a směju se

KLKOV

Old Post 19-05-2003 v 10:58 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tofi
Stálý Člen

Karma uživatele tofi - 0% Pěstitelská

to zlinskyhula Příspěvek č. 36

jo taky mam ve třídě samý prudiče,korát s tim rozdílem,že je těžce fakuju a voni se začínaj spolčovat s třídnim náckem.Nevim!Jestli myslej prdelí nebo co?!Každopádně mě to přestává bavit zhulovat se mezi bandou odepsanejch debilů,co tě ani nenechaj vychutnat si rauš.Jinak asi neni o čem psát,každej sám ví jak to ve škole chodí

Old Post 19-05-2003 v 14:01 PM
tofi je offline   Profil uživatele tofi   Find more posts by tofi   Foto galerie člena tofi   Click here to Send tofi a Private Message   Add tofi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Nejlepsi je hulit o pauze pred dopeldnima nedulezityma predmetama (u nas M,D,Bi,Fr To je pak panecku kreativnejsi uvazovani.
Nedavno sme psali pisemku .

Tridni: Otazka cislo 5 - jaky obojzivelnik je nejvetsi na svete ?
Kamos:Hroch
Kamoska:Ne ne slon je vetsi !

Funny ain't ?

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 19-05-2003 v 14:47 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlinskyhula
Nový Člen

Příspěvek č. 38

to tofi:
jo prudič- to je to správný slovo
A na toho nácka bacha. Asi bys mu to měl vyslvětlit a uvidíš že po chvíli ochutná a bude se mu to líbit.

Old Post 20-05-2003 v 08:53 AM
Zlinskyhula je offline   Profil uživatele Zlinskyhula   Find more posts by Zlinskyhula   Foto galerie člena Zlinskyhula   Click here to Send Zlinskyhula a Private Message   Add Zlinskyhula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

Palec dolů to School Příspěvek č. 39

Tak ja sem natom teda pekne na prd ... sem na stredni v tretaku rok do matury ... kazdej rok sem delal reparat ... des a hruza ... nerikam ze zato muze jen huleni ale nese taky svuj podil (pac sem linej jak prase) muzu zato ja ..

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 20-05-2003 v 10:48 AM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

No jo tak ja mam v skole hulenie popici... treba sa prejst chodbou a mat tak nejake prasule odidete s mechom ale aj tak sa stale nieco najde for FREE alebo ked je uroda Inak ja hulim vela a fakt to ide na hlavu - som vymleti jak paka MAl som raz mesiac pauzu a co to zrazu 1-2 a teraz horko tazko 4 !!!! Takze HULME a este jedna vec ked ste si isty ze rupnete hulte este viac nebude Vas to tak srat

INAC zdravym SPŠ Hutnicku v KOŠICIACH / Slovak Republic/

Old Post 20-05-2003 v 17:36 PM
[M]@r!hU&nA
Nový Člen

Karma uživatele [M]@r!hU&nA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Chlapi...Masakrrr....Hey ja ve skole uz m0c nehulim ale driw...Heh,pisemky prawidelne za 2 bo za 1 ...Ale ted sou tam naky problemy-taky takovy fuckeri jak rikate..Domaci mazlici :Flamer:

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.$urWi3 WitH J0inT.*.*.*.*.*.*.*.*.

Old Post 20-05-2003 v 18:34 PM
[M]@r!hU&nA je offline   Profil uživatele [M]@r!hU&nA   Find more posts by [M]@r!hU&nA   Foto galerie člena [M]@r!hU&nA   Click here to Send [M]@r!hU&nA a Private Message   Add [M]@r!hU&nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

jojo
asi se du učit
Myslíte že je efektivní se hodně našrotit a pak se jít zhulit?
To by mě zajímalo, páč to du zrovna udělat

Old Post 20-05-2003 v 18:40 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

No jako husty v prvaku nebo druhaku sme klidne ubalili dve sileny mrkve z holandskyho skanku a sli do skoly (to samy ted delaj prvaci, sem na ne zvedavej:mad. Alte ted se maximalne spalim na posledni hodinu kdy uz vo nic nejde a vsichni se daj fakovat.
Kdyz bych si dal brko rano tak bych v tam sedel a cumel jak debil nebo si kreslil a pak bych vytuh

KE?

Old Post 20-05-2003 v 20:48 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlinskyhula
Nový Člen

Příspěvek č. 44

Taky jsem jednou vytuhl. Normálka jsem usnul a vzbudilo mě až klepání o lavici (o tu naši). Klepal učitel! Strašné psycho.

Old Post 21-05-2003 v 09:52 AM
NASi
Host

JAkš TAKš Příspěvek č. 45

Dá se říct že hulení je ve škole věc nejlepší(s kámošem vyrveš ůču z kontextu a vona ani neví co se děje),ale můj brácha se zmrská a náhlá(většinou důležitá)písemka ho úplně zdeptá.Pak s nim neni hodinu řeč.Jinej tejpek si na rauši ale ujíždí tak že ze střízlivýho čtyřkaře je zmaštěnej dvojkař.

Co hulič to individualita.
P.S.Hulit furt?Nebo (často) svátečně?

Old Post 21-05-2003 v 15:03 PM
Los Pavlos
Nový Člen

Karma uživatele Los Pavlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Tuhle cinnost jsem zavrhl, protoze podle moji teorie jsi po brku ve skole uplne zbytecnej. Ja do skoly nehulim a kdyz jo, tak tam nejdu, protoze to nema cenu. Jednou jsem chyt s kamaradem zachvat smichu pri nejaky prednasce a potom co mne ucitelka oznamila, ze ja ten ukol ted nedokoncim, jsem to pochopil.

What's up crackheads?

Old Post 21-05-2003 v 15:37 PM
Los Pavlos je offline   Profil uživatele Los Pavlos   Find more posts by Los Pavlos   Foto galerie člena Los Pavlos   Click here to Send Los Pavlos a Private Message   Add Los Pavlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

2 johnykrnda:
já myslim že moc ne ale přesně tohle chlape dělam taky....ale prolejzám, prolejzám...

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 21-05-2003 v 18:01 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Zdar Johny ...
Jo já taky hulim do školy ale v naší třídě hulí jen 2 lidi, kamoš a já.
Takže celkově na škole hulí málo lidí a tak se těch pár vždyckY sebere a de se hulit do botanky pokud je hodně hula :-) Možná se vám to bude zdát divný ale potom jsem v hodinách mnohem aktivnější pokud teda nejsem moc v prd.... papA

Old Post 22-05-2003 v 08:03 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-03-2010 - Hulení a plavání.... - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás