Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JO ve škole je to nářez. Akorát v naší třídě nikdo nehulí (tak se nahulím vždycky sám). A nejvíc mě serou lidi co do mě pořád kérujou- tys zase hulil, že? , ty máš oči , jak se teď cítíš , atd...
Nejradši bych je zhulil!!!
jo taky mam ve třídě samý prudiče,korát s tim rozdílem,že je těžce fakuju a voni se začínaj spolčovat s třídnim náckem.Nevim!Jestli myslej prdelí nebo co?!Každopádně mě to přestává bavit zhulovat se mezi bandou odepsanejch debilů,co tě ani nenechaj vychutnat si rauš.Jinak asi neni o čem psát,každej sám ví jak to ve škole chodí
Nejlepsi je hulit o pauze pred dopeldnima nedulezityma predmetama (u nas M,D,Bi,Fr To je pak panecku kreativnejsi uvazovani.
Nedavno sme psali pisemku .
Tridni: Otazka cislo 5 - jaky obojzivelnik je nejvetsi na svete ?
Kamos:Hroch
Kamoska:Ne ne slon je vetsi !
Tak ja sem natom teda pekne na prd ... sem na stredni v tretaku rok do matury ... kazdej rok sem delal reparat ... des a hruza ... nerikam ze zato muze jen huleni ale nese taky svuj podil (pac sem linej jak prase) muzu zato ja ..
No jo tak ja mam v skole hulenie popici... treba sa prejst chodbou a mat tak nejake prasule odidete s mechom ale aj tak sa stale nieco najde for FREE alebo ked je uroda Inak ja hulim vela a fakt to ide na hlavu - som vymleti jak paka MAl som raz mesiac pauzu a co to zrazu 1-2 a teraz horko tazko 4 !!!! Takze HULME a este jedna vec ked ste si isty ze rupnete hulte este viac nebude Vas to tak srat
INAC zdravym SPŠ Hutnicku v KOŠICIACH / Slovak Republic/
Chlapi...Masakrrr....Hey ja ve skole uz m0c nehulim ale driw...Heh,pisemky prawidelne za 2 bo za 1 ...Ale ted sou tam naky problemy-taky takovy fuckeri jak rikate..Domaci mazlici :Flamer:
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.$urWi3 WitH J0inT.*.*.*.*.*.*.*.*.
No jako husty v prvaku nebo druhaku sme klidne ubalili dve sileny mrkve z holandskyho skanku a sli do skoly (to samy ted delaj prvaci, sem na ne zvedavej:mad. Alte ted se maximalne spalim na posledni hodinu kdy uz vo nic nejde a vsichni se daj fakovat.
Kdyz bych si dal brko rano tak bych v tam sedel a cumel jak debil nebo si kreslil a pak bych vytuh
Dá se říct že hulení je ve škole věc nejlepší(s kámošem vyrveš ůču z kontextu a vona ani neví co se děje),ale můj brácha se zmrská a náhlá(většinou důležitá)písemka ho úplně zdeptá.Pak s nim neni hodinu řeč.Jinej tejpek si na rauši ale ujíždí tak že ze střízlivýho čtyřkaře je zmaštěnej dvojkař.
Co hulič to individualita.
P.S.Hulit furt?Nebo (často) svátečně?
Tuhle cinnost jsem zavrhl, protoze podle moji teorie jsi po brku ve skole uplne zbytecnej. Ja do skoly nehulim a kdyz jo, tak tam nejdu, protoze to nema cenu. Jednou jsem chyt s kamaradem zachvat smichu pri nejaky prednasce a potom co mne ucitelka oznamila, ze ja ten ukol ted nedokoncim, jsem to pochopil.
Zdar Johny ...
Jo já taky hulim do školy ale v naší třídě hulí jen 2 lidi, kamoš a já.
Takže celkově na škole hulí málo lidí a tak se těch pár vždyckY sebere a de se hulit do botanky pokud je hodně hula :-) Možná se vám to bude zdát divný ale potom jsem v hodinách mnohem aktivnější pokud teda nejsem moc v prd.... papA