Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Už je to pár let,ale někdo další nějaký info co ste od nich měly a jak to dopadlo??
Letos mám anesthesii tak mě zajímá asi nejvíc,ale rád si počtu i o jiných modelech pro inspiraci na další rok.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
zdar ja sem se teda rozhodoval mezi anesthesiou a super hash a nakonec sem vzal ten super hash...kytka zatim vypada hezky ma tak dva metry a dobre rozvetvena ale zatim teda nekvete i kdyz nektery modely od jinych bank uz startujou na kvet...tak se zacinam bat aby to stihla...o super hasu sem tu nasel myslim jen jedno vlakno a myslim ze bylo nedokonceny tak sem zvedavej dost... pozdejc sem muzu prihodit fotky a nejaky info jak to dojelo...nejel ho nekdo venku tady? je to moje prvni zkusenost s pyramidou tak nevim
Ja od nich loni na veletrhu koupil jednoho tutankhamona a ted mi roste v 25l kvetinaci... Zatim se jeste moc nerozjel v kvetu jako outdoor od dp, tak se teosku bojim ze bude pak zrat jeste dlouho... Jinak genetikou vypada ok...
zdar borci,me hodne zajima na sezonu 17 na out ALPUJARREŇA ale nikde tady jsem nenasel ani slovo o ni...trochu se divim protoze Anesthezia nebo Tutankhamon jsou uz dost proflakli a pujarrenu nikdo nejel?budu rad za info....jinak muzu taky napsat neco o SUPER HASH kterej sem dojel out letos...:takova stredne velka,pekne rozvetvena,asi dvoumetrova kytka.vynos nejakych 330 toho nejlepsiho od vrchu (zbytek nevazenej...na hash)....dozral nekdy prvni tyden v rijnu ale spodky tam valily skoro do listopadu zhuluje to zajimave napred se par minut nic nedeje a pak to pride najednou...jako da se to ale zadna slava znova uz ho asi nepojedu.vune a chut taky nic extra takova zemita nevyrazna... rostlo to v diře u slipek do ktere sem napodzim nasipal pul na pul konskej hnuj a zahradnickej substrat...tohoto specialniho mixu ta dira spolkla dve kolečka na čepicu todle se mi dost osvedcilo mel sem takovy diry dve a v te druhe byla nejveci kytka co sem snad kdy videl...Ice kush od Advanced seeds a vynos hodne pres pul kyla kdyby mi ju tak v tretine kvetu nesundal vitr zbyla zni tak jedna tretina a z te bylo 360g palic suchych ocistenych...skoda ale tak jeste jednou poprosim info o ALPUJARREŇA dik
Původní příspěvek od schutzesan to by me zajimalo co jsi slysel ze meli za problemy? chystam se od nich kupovat neco na out po lonske spokojenosti s tutankhamonem..