Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
WoW, velká závist... Taky bych bral ten 250W sodík no... Uvidim, snad na druhé kolo... A to to máš furt v těch malých květináčích a takhle ti to jede...? To bych ty svoje velký 11L a 8L mrchy vyhodil a vzal si taky radši menší a radší víc kytek...
No jo tak se nám to začíná pěkně zabarvovat
jinak je na nich vidět že ještě pod lampičkou nějakou dobu
snesou je možné že se ti ještě dofouknou a nakynou.
K+ je jasná věc za tyhle krasavice.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
tak po mensi debate jsem se rozhodhnul a to uz fakt naposled jeste tri dny svetlo pak dva dny tma a kosa tesim se jak male decko jinak po dnesnim studovani mych lasek jsem zjistil ze mi zacinaji pekne fialovet jinak vune je nadherna kdyby nebyli sousedi tek prdim na pachac dnes naposledy zalito neupravenou ale odstatou cistou vodou a ted uz jen cekam na strihani sice me to vubec ale vubec nebavi ale tad to budu delat s radosti jinak jeste posledni nejake fota s kvetu
zadne foto jsem ted neporidil ale zitra neco udelam jinak uz mam po dvou dnech tmy a ostrihane palicky a vypada to moc hezky zitra hodim nejake foto jinak zahajuji tipovacku 1misto 1g vzoru a 2misto k++ a 3 misto k+ jinak dekuji vsem za sledovani a za vsechny karmy diky moc