Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny pěstiltele:-)
Mám tu něakou foto jsem asi ve 30. až 31. dni květu paličky se již začaly objevovat tak jsem zvědav co z toho všeho bude..
Ještě jedna jinak jsem se blbě staral se začátku a setkal s podviživeností a ještě chvilku to asi budu léčit... Ale vypadá, že už to snad bude dobré;-)
Tak pánové máme 41. den 12/12. Poraďte prosím od jakého dne zahájit flushing a případně čím u 1. Grow me minul kvuli plisni a ted to vypada ok. Jen se ptám včas abych to zahájil díky.
K tomu jsem se dočetl, že Green Sensation od Plagronu mohu přidávat až do konce máte někdo něakou zkušenost???
Jde mi o to kdy vysadit Jungle in da Box viz. foto začátek threadu.
no min 10 dní dopředu ale nepočítej s 65 dnama jak jsem to viděl tak to bude min 75 holt to zbrždění se projeví :-( jinak jak sem ti už říkal máš to dobrý :-)