Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rescue Me Pls!! Kamarad Je Dement
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Zmrd666
Stálý Člen

Karma uživatele Zmrd666 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Foto jak vypada dnes, pred par dnema zacla s kvetem.

Old Post 22-08-2012 v 12:19 PM
Zmrd666 je offline   Profil uživatele Zmrd666   Find more posts by Zmrd666   Foto galerie člena Zmrd666   Click here to Send Zmrd666 a Private Message   Add Zmrd666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zmrd666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

.

Old Post 22-08-2012 v 12:42 PM
Zmrd666 je offline   Profil uživatele Zmrd666   Find more posts by Zmrd666   Foto galerie člena Zmrd666   Click here to Send Zmrd666 a Private Message   Add Zmrd666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zmrd666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Stonek

Old Post 22-08-2012 v 12:58 PM
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

asi by to chtelo nejakej ten dusik nalej tam rustovy hnojivo

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 23-08-2012 v 07:56 AM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Zalejval sem to slepicima hovnama od babky, a ted to hnojim Alga-Bloomem od Plagronu. Nechce se mi uz nic kupovat doufam ze tech nekolik tejdnu to uz vydrzi.

Old Post 23-08-2012 v 10:41 AM
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Plagron Alga Bloom pouzivam tiez ale rastliny su zdrave a vytalne, ked ti ide len o to aby nejako vydrziavala, tak tak ti bude vyzerat aj uroda. Nepolievas ju pricasto ? Su na spodku kvetinaca diery ?

Old Post 23-08-2012 v 21:28 PM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Ted kdyz byli vedra tak sem ji zalival casto, a dole na kvetinaci mam diry ktere sem prorezaval nozem.

Old Post 23-08-2012 v 23:33 PM
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Skus ju nechat trochu preschnut, a zalievat raz za 2 dni. Ak sa to nezlepsi treba hladat inu pricinu.

Naposledy upravil emk 27-08-2012 v 23:00 PM

Old Post 24-08-2012 v 08:39 AM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

zdar mám ty samé květináče akorát Orange Bud a tež to začalo žloutnout myslím se že to není ničím jiným než květínáčem protože když jsem ten OB výtahl tak tam byla hlína tak 5cm od vrchu a potom samý kořenjako na hydru, takže jsem ho předevčírem přesadil do země a čekám...prostě můj nazor je že,ta kytka je v takové fázi že ty kořeny už neví kam by lezly, a vzájemně se dusí...nebo málo dusíku..

Old Post 24-08-2012 v 14:28 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

No každopádně málo dusíku,což je následek toho prorostlého květináče. V tomto případě se musí hnojit tak,aby to mělo dostatek všeho a zároveň aby se to nepřehnojilo. Ale nejlepší je to přesadit,tím se to vždy aspoň na čas vyřeší,v tomto případě už by to bylo až do květu ready. Já například praktikuji postupné přesazování,začínám v těch nejmenších,jen aby se kořeny rozrostly z řízkovací kostky do hlíny,pak jdu do většího a většího. Jedna rostlina vystřídá cca 4 květináče,někdy i více. Končím asi u 40 litrového kýblu a vice. Tímto přesazováním docílíš toho,že kořeny budou po celém prostoru květináče a ne jen dole namačkané na sobě. Navíc jsem zjistil to,že dokud přesazuji nemusím hnojit,když hnojím je tam riziko přehnojení,což se mi povedlo. Takže pravidelně hnojím prakticky až poslední měsíc růstového cyklu,ne-li méně.

Old Post 24-08-2012 v 14:54 PM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Jamés : Souhlasim s tebou, ale moc se mi ted do presazovani nechce i kdyz by to bylo potreba. Uvidim dam tomu jeste chvili cas a az pak bych presadil na tomhle kvetniku mam hafo provazku co drzej patra..

Aladin: To je dobrej napad ja uz o tom premyslel a pristi rok to budu praktikovat a postupne presazovat.

Old Post 25-08-2012 v 08:37 AM
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

No jestli tomu chceš dávat čas,tak už to pak ani nepřesazuj. Za chvíli to začne kvést a to už bych to pak radši nepřesazoval. Radši teď,čím vitálnější bude rostlina před květem,tím lépe.

Old Post 25-08-2012 v 11:23 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Aladin : Ok v tom pripade se na to asi vyseru a necham to takhle a uvidime. Pred par dnema zacla s kvetem.

Old Post 25-08-2012 v 12:26 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

zmrd666_ měl jsem tam taky mrťo provázku mrkni na moje forum ale prostě stihl jsem to tak tak vypadá že každou chvíli začne nakvétat a hlavně dokud ma vegetační fázi tak sni můžeš dělat"co chceš" ale v květu už bych to nepřesazoval byl jsem tam mrknout a vypadá že už konečně tmavne,kolem jsem zapíchal koliky a větve ohnul znovu

Old Post 25-08-2012 v 16:43 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

a takhle mi zežloutla 1den po přesazení

Old Post 25-08-2012 v 16:50 PM
Zmrd666
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Jamés: Ten orange bud vypada fakt hezky, ja na to zejtra kouknu a asi to presadim aspon par litru navic to urcite chce na tu konecnou fazi.

Old Post 25-08-2012 v 17:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás