Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zalejval sem to slepicima hovnama od babky, a ted to hnojim Alga-Bloomem od Plagronu. Nechce se mi uz nic kupovat doufam ze tech nekolik tejdnu to uz vydrzi.
Plagron Alga Bloom pouzivam tiez ale rastliny su zdrave a vytalne, ked ti ide len o to aby nejako vydrziavala, tak tak ti bude vyzerat aj uroda. Nepolievas ju pricasto ? Su na spodku kvetinaca diery ?
zdar mám ty samé květináče akorát Orange Bud a tež to začalo žloutnout myslím se že to není ničím jiným než květínáčem protože když jsem ten OB výtahl tak tam byla hlína tak 5cm od vrchu a potom samý kořenjako na hydru, takže jsem ho předevčírem přesadil do země a čekám...prostě můj nazor je že,ta kytka je v takové fázi že ty kořeny už neví kam by lezly, a vzájemně se dusí...nebo málo dusíku..
No každopádně málo dusíku,což je následek toho prorostlého květináče. V tomto případě se musí hnojit tak,aby to mělo dostatek všeho a zároveň aby se to nepřehnojilo. Ale nejlepší je to přesadit,tím se to vždy aspoň na čas vyřeší,v tomto případě už by to bylo až do květu ready. Já například praktikuji postupné přesazování,začínám v těch nejmenších,jen aby se kořeny rozrostly z řízkovací kostky do hlíny,pak jdu do většího a většího. Jedna rostlina vystřídá cca 4 květináče,někdy i více. Končím asi u 40 litrového kýblu a vice. Tímto přesazováním docílíš toho,že kořeny budou po celém prostoru květináče a ne jen dole namačkané na sobě. Navíc jsem zjistil to,že dokud přesazuji nemusím hnojit,když hnojím je tam riziko přehnojení,což se mi povedlo. Takže pravidelně hnojím prakticky až poslední měsíc růstového cyklu,ne-li méně.
Jamés : Souhlasim s tebou, ale moc se mi ted do presazovani nechce i kdyz by to bylo potreba. Uvidim dam tomu jeste chvili cas a az pak bych presadil na tomhle kvetniku mam hafo provazku co drzej patra..
Aladin: To je dobrej napad ja uz o tom premyslel a pristi rok to budu praktikovat a postupne presazovat.
No jestli tomu chceš dávat čas,tak už to pak ani nepřesazuj. Za chvíli to začne kvést a to už bych to pak radši nepřesazoval. Radši teď,čím vitálnější bude rostlina před květem,tím lépe.
zmrd666_ měl jsem tam taky mrťo provázku mrkni na moje forum ale prostě stihl jsem to tak tak vypadá že každou chvíli začne nakvétat a hlavně dokud ma vegetační fázi tak sni můžeš dělat"co chceš" ale v květu už bych to nepřesazoval byl jsem tam mrknout a vypadá že už konečně tmavne,kolem jsem zapíchal koliky a větve ohnul znovu