Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytka: Ze zacatku nejmensi rez, co se hodne tahal do vysky ale je to Sativa zejo, pote co povyrostla sle ksichtem na zem, superscrooping, dari se ji paradne bych rekl.
Kytka: Uz od prvnich pater se krasne vetvila, ohybal sem kolinky hlavni vetev a nechtene jsem ji zlomil... Proto se zacala vetvit jeste vice , mam dve phena, jedno mou vinou zastrizene, druhe ,volne ponechane.
Ustiply vrsek sel do vody s korenacem a uz v teto dobe zakorenil, snad to nebude hermac. Jinak vypada zdrave.
Kytka: Jeden z mensich rezu, mam dve, jedno vetsi to uz je venku v lesiku, druhe doma , nemel sem vetsi kvetnik , proto je mensi, ale vypada celekem k svetu, dneska dorazily 30L kyble tak ho presadim, korenovy bal dodam s dalsim UP.
Kytka: Starky jsem mel 4 jedna se hreje na kompostu u spolupestitele,jedna v lesiku, druha na terase v Air-potu, a posledni na terase v kvetniku, taky se sama od sebe silene vetvi a ma asi nejvetsi rustovy potencial ze vsech rezu co mam.
Vitalni strain.
Kytka: posledni seminko ketere sem nasel a nakonec se ujalo, je mensi a vytahla diky tomu pocasi co ted bylo , pockam jeste chvili a pride ohnout,s presazenim.
Kytky: Obe dve se nejvice vetvi, asi diky air-potum, rostou jak z vody u jedne mam Blumat automatic, jen tak na test.
Neni co dodat jsou krasne vitalni.
Zdarec,
Dneska jsem ohnul druhy pheno Jacka co mam zatim doma.
Myslim ze se bude nadherne vetvit, je to ten co jsem mu omylem zlomil hlavni vetev ta uz koreni v hline.
Cao
Ar45az
2x Sensi Star v zelenych kyblich + Cheese presazene ,
plus ostatni kytky na terase doma venku prselo takze odsouvam hnojeni a vylet na mistecko v lese
Foto cislo 4: je krasne rozvetvena SSH dari se ji vytecne , krasne se rozrostla
ted Foto cislo 5 - Chtel bych se zeptat vcem to bude ze jedna je mene zelena nez druha, jsou to stejne kytky rizky sensi staru, akorat v airpotu je kokos od canny a vedel v kyblu je biobizz lightmix , hnojeno stejne akorat kokos dostava plagron COCO A+B, hnojeno AH troj slozkou, plus phyt-amin.
Tak reknete cim to muze byt , jinym phenem? kdyz ostatni vypadaji stejne ??? diky za rady !!
máš to veľmi pekné.s tím SSH ti držim palce.mal som ju asi v 2009tom a pekne dozrela bez plesne.zasadená zo semiačka od GHS.najlepšia sativa akú som kedy mal.good luckhttp://
Tak to vypada ze moje kokosove airpoty navstivili SVILUŠKY/SMUTNICE ,
nastrazil sem brambory a uz se tam nato nahrnuly malinkati
polorboucic polo larvy ci co to bylo,
tak teda nevim jestli to opravdou jsou smuitnice....
podle FAQ pry na to pomaha hodne nimbovy olej,
myslim ze to maji v nabidce plagron, ale v klecce ho nemeli ,
cim muzu jeste vytahnout do boje ?
resil uz nekdo podobny problem v kokosu ?? dekuji za rady...
Na fotkach z 15.6.2012 jsou kytky jeste stale syte zelene bez problemu a ted 23/24.6.2012 uplne vyblite svetlou zelenou barvu
TAKZE DOMA MAM SVILUŠKY(OPRAVENO ZE SMUTNIC) , NAPADENE 4 KYTKY !!
Vykopal jsem jim valecnou sekeru a vytahl na ne OMITE 30W chemku
WS a SS v air-potech vypadaji ze maji pred sebou par dnu/tydnu zivota pokud nevyjde muj boj se sviluškami!!!
Dalsi WS a JH a Ultimate jsou o dost vetsi a o hodne mene napadene tak snad u nich to bude v pohode !!
Dneska dostali poradnou davku omite 30w tak pockam par dnu a dalsi postrik bude nasledovat, snad to dotahnu do pole viteze...
Jinak jsem dal ven do noveho mista, koprivoviste , koprivy vysoke pres 2m , 3 kytky, Cheese,SS,WR
Kolem kytky je sitka az do zeme at to nic nesezere, plus nasepane kolem nich pyliny a a sul kolem ohradek,
slimaci tam sou radni... uvidime jak se to tam vyvrbi.
Na mem stale miste v lese jsem ted nebyl o vikednu zajedu, a dorazim s infem.
AFka
Jeste jsem si koupil na zkousku od Pyramid seeds AUTO SHARK coz mi byl doporucen, tak uvidime.
Jinak NL rostou jako z vody bohuzel jen dve ze 3 ale maji se celkem k svetu
Jsou v 11l kvetnicich tak uvidime co to s nima udela,
pote stavim matkarnu, ve ktere nejprve vyseju auto NLx L.R. a udelam si seminka na dalsi rok. a posleze uchovam matku SSH,SS,WS...