Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...ode dneska jedu flushing...kamosi to jeli 60 dni na kvetu, i kdyz vsude pisou,ze jen 44-51dni,tak to nebylo naskodu.
Navic jsem dostal jen rizek,takze nakonec kdo vi co to je,ale chutna i vypada to skvele ;-) no a jeste to neni zraly.
Nicmene projistotu,kdyby to chtelo "silet",tak uz to proplachuji o neco driv,pac az to bude zraly,tak uz si to te vody moc nevezme.
..,jinak taky si myslim,ze to bylo presviceny,holt velkej naraz,ale zkusenostma se clovek uci.pozoruji,ze se mam porad co ucit.peace
...takze nakonec vzhledem k tomu,ze jsem presvedcenej,ze z toho maximum silnejsi wattazi za soucasnyho stavu nevytahnu,myslim ten svetelnej sok,tak jsem se rozhodl 125W odstavit na pristi setup a vratit zpet 45W usporku.Porad to tak trosku zloutlo,i kdyz jsem lampu dal vys.Ted uz je to ok a nakonec na jednu kyticku to staci.nechci mrhat elektrinou,kdyz nemusim.Pripojuji par dalsich fotek z 45.dne kvetu.enjoy
Pocukrovaný jak buchty, paráda. Na velikosti nezáleží, hlavně na chuti a síle . Teď už jde krásně vidět, na těch listech, že to bylo určitě přesvícený. Naštěstí si rychle jednal a pohromu odvrátil. GJ.
a tady je dalsi setup. 10x White Russian na selekci nejsilnejsich kousku - Growshop seeds. Btw. vsechny vyklicily behem 2 dnu.
Mendocino vklidecku dozrava v leve casti kobky a v prave jedou ti rusaci pod 125W redkou.Mam trosku obavy z predchoziho nezdaru,ze se to zase vysokuje,ale podle mych zkusenosti by se to stat nemelo,kdyz je zvykam zestartu na silnejsi svetlo.uvidime.doufam.
..a dalsi...Jinak oprava k tem seminkum od GROWSHOP Seeds.vyklicilo 9/10 a jeden z tech deviti nevypada moc valne,takze asi mrzak.ale porad slusny skore.8/10 je v pohode