Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zeptám se, dělám vše ok? mám přestat už hnojit a začít prolévat pouze vodou?
To záleží, jak dlouho budou kvést. U Euforie se myslím píše 8-9 týdnů a flushovat se má tak týden až dva. Tak si to odečti :-) Já bych ještě hnojil, tak do 6-7 týdne květu (ale samozřejmě taky podle zralosti kytek)..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Final solution...
Zeptám se, možná trochu hloupě. Poslední 2 týdny budu hnojit pouze Final Solutionem a nebo ho přidám do standartní zálivky s hnojivem na květ? Poraďte jak na to.
Díky chlapi
Původní příspěvek od Mr.Nobody Přijdou mě dost mrňavý , kolik si jim v poslední fázi hnojení lil hnojek?Já euforkám solil do 45 dne + 10 dnů proplach a nejvíc luxus.
Dával jsem stejně celej pěst. Možná jsem to přehnal při odstanění stínících listů :-(
Každopádně mám před sebou ještě dva týdny-tak uvidíme...
přikládám foto po 6 týdnech na květu. Už týden dávám Final Solution 1ml/ 1l. Budu pokračovat ještě týden a pak bych dal týden proplach. Mělo by to vyjít akorát ke kose :-D
takže zasílám další info. Pro upřesnění teď je to na květu 7týdnů. Nyní jsem dával 2 týdny Final Solution a dle foto se mají věci takto:
V pěstu ta zakrslá byla celou dobu jiná kytka. Jedná se o Mazar. Takže 3ks Euphoria a již zmíněný Mazar. Ten se zdá dle pěstíků, že už bude. Po prozkoumání přes 40x lupu je ta pryskyřice ještě čirá... Ty euphorky mají pěstíky bílé...
jelikož po 8 týdnech kvetení se mi pryskyřice zdála ještě ne úplně zakalená tak jsem stáhnul na pár dní svícení o -1h. hned to bylo znát. Poté jsem vypnul svícení a za tři dny byla kosa.
Výsledek ze 3 kytek euhorie 63g.a z mazaru 17g. Celkem tedy 80g.
Schrnutí:
-myslím, že jsem měl světlo hodně vysoko a tím pádem byl měnší zisk. Při výsadb jsem ho sice dal níž ale pak jsem ho zvedl poměrně vysoko (50cm).
-mohl jsem přepnout o týden déle
-uchladil bych v tomto prostoru i 250W.
-ventilátor TT125 bych Vám asi nedoporučil
-po 10dnech sušení dám do sklenic. Mazara jsem testoval a LUXUS!!!
Budu rád za Vaše komentáře. Popř. co jsem udělal špatně.