Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky za rady našetřím nějakou tu kačku a holky dostanou a wing budou mít vánoce oproti tomuhle kusu plechu
dnes 28 den 12/12 holkám to de ale do palic biobizz grow pomáha na to žloutnutí takže supr zítra budu muset pořídit nějaký podpěrný tyčky holky se ohýbají pod tíhou vonaveho lepivého materialku tak snad to bude ok ww je opravdu hodně orosena listy ma jak plastové a cele bíle nadherna vuně přikládám par fotek
tak 26 den 12/12 holkám to de ale do palic zítra musím pořídit podpěrné tyčky ohýbají se pod tíhou vonavého lepivého materialu biobizz grow vyřešil problém se žloutnutím bylo to tím dusíkem ww mi dělá opravdu radost krásna pronikavá vuně listy uplně křištálové matkař věděl co děla
Naposledy upravil biobizzman 06-03-2012 v 13:28 PM
tak po dlouhém rozmýšleni čteni a radách místních členu jsem si konečně vybral stínítko a to diamant reflektor large tak snad to bude dostačující a holky budou spokojený myslím si že hodně muziky za málo peněz no uvidíme tet už je to jen na ppl
určitě se to zlepšilo ale já blbec 2kytky přelil takže trošku zežloutli nechám pořádně proschnout a snad to bude ok a trošku sem to prostříhal jinak asi konečně holky dostanou pořádnej větrák a alu flex ta digestoř a vodovodní trubky je hruza takže mam v plánu http://www.elektro-paloucek.cz/vent...-potrubi-tt-150 to by mělo bohatě stačit
hledal sem něco do 1500kč s financema je to špatný jinak bych taky vybral jinej možná počkám našetřím a na druhé kolo koupím už nějaký i s tím čidlem bude asi nejlepší no a jinak potrubí bych měl 3,5metru asi max 4 tak si myslim že takoví ztráty by to nebyli
tak máme tu 30den 12/12 teplota noc 19-21 den 25-27 vlhkost 39% -50 % krásně to bobtná u ww sem překvapen množství pryskyřice opravdu krásně orosena zítra už holky musím opravdu poděpřít bambusovými tyčkami a konečně by mělo přijít stínítko jinak už mají o hodně lepši barvu foto ww