Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Tomatto na pravo nevím co to je a na levo je HMW.
jinak zítra začnu hnojit..a na 4 den rustu to vypadá dobře komplikace se mi obloukem vyhejbaj !!!
Jak řiká kráva ,, HLAVNĚ TO NEHNOJ! .. ještě maj na tohle minimálně 14 dní
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Tak kytky dostaly první slabou dávku hnojky uvidím co to udělá.
Jinak už mám i třetí ventilátor díky němu je teplota 26.4 *C ale vlhkost je 25rh ´tak na zvíšení vlhkosti jsem zavěsil mokrej kapesník ponořenej do skleničky s vodou )
ale kdo poradí co s tou vlhkostí 25rh není moc a na růst by mohla bejt i 75ne?
Dík za reakce zkusím to s těma hnojkama nepřehnat..
Záchrana nemocného klíčku
Třetí SB se něák nechytal v hlíne, něak stagnoval ..tak jsem ho asi před 5 hodinama dal do vlhký vaty a teď navečír to vypadá že se mu přilepšuje takže uvidime jestli přežije