Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ je to Rhizotonic.. a Ec nevím zda je nízké no.. z kohoutku me take teče 0.7.. přidam kořenak a tech 0.8, 0.9 tam je... uvidíme co to udela tedkom, jestli jsou vážne hladové.. ale zkoušel jsem to i přihnojit a nezdalo se že by to zabralo.. Jinač co mám vyzkoušené tak ec 1.2-1.4 při přepínaní na květ a holky krasne zdravý, tak jim nechtěl zase tolik solit.. ale třeba jsou fakt hladový ...
citace:
Původní příspěvek od bezdechu Nebude to od toho kořeňáku? Já ho lil pokaždý ke kořenúm.. ale třeba to má tak jak to děláš být..
A co je to konkrétně za kořeňák.. Celej název? Jestli CANNA Rhizotonic tak ten na list ano.
Ale to EC je skutečně nízké, mě takovéto EC teče z kohoutku..
Zdar. prosím o radu. Vyskytla se mi tato věc na jedné kytce a jen na jednom vršku,jsou to feminizovaná semena - zahradnický substrát + perlit , keramzit , vermikompost.PH good (i výtoku). Teplota max 25 den , 21 noc.Hnojím Grotek.Vlhkost stabilně 35%.
Caute, no hele dela se mi tohle na listech sice pozvolna, ale dela. Hodnoty: teplota D22/N19°C, vlhkost 68%, ph 5,8, EC 1,4 z RO !!. 20 den kvetu, rohoze, hnojeno Metropy. Trosku to vypada na nedostatek zinku, ale pri takovem mnozstvi hnojek, musi byt hojne pritomen i tento mikro-prvek. Dekuji predem za radu
Zdravím komunitu, hele lidi, nevíte čím by to mohlo být?
Myslím, že všecky aspekty jsou v pořádku..
Teď přepnuto na květ..
Vlhkost okolo 45%
Teplota 25/20°C
Hnojky Metrop
pH 6,2
EC 0,5
A to hlavní - DĚLÁ TO POUZE TOP44..
JA to mel z metropu taky a bylo na vine ph a nasledne spatny vstrebavani prvky. Zkus u metrou jit na 6,3 mi se to celkem osvedcilo pokud to bylo stabilne, pokud jedes v hline.
tak prave ve flowery fieldu to v poradku rozhodne nemaji dela to vic veci od nic
proste lip zahnoj a nech to odrust, vzdy se mi to po chvili spravilo, nejhur co jsem mel byl shark shock
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
a nemuže to byt nedostatkem nějakeho prvku ?podle mě ti to jede jak svin a malo hnojiš zkus tam přidat vide dusiku dřive se mi to stavalo jen u rostlin ktere rychle rostli a nestihali jim dorustat kořeny a tím i rostlina nestihala rříjinal dost prvku a jedine co mi na to pomohlo bylo http://www.advancednutrients.com/hy...information.php kterou sem dostal na veletrhu samozřejmě že to přisuzuji tomuto připravku i když to třeba nemuselo byt tím ale zkusim sem vše a nic jediné po tomto se začinalo zelenat a nově vytvořené listy už byli normalní :-(
Ahoj pěstuji indor v hlině, jsem v 25 dnu květu, 11x odruda Wodo Chronik a 5x odruda Chronik. Vše jde parádně, holky neprožili žádný stres. Dnes jsem zjistil že hlavně ve spodních částek se mi začali dělat pylové banánky. Ach jo. Je to na 7 kusech Wodo Chroniku. Na odrude Chronik nic. Všechny co měli banánky jsem hned vyndal z boxu. Ale co ted dal? Vyhodit napadené a dojet co zůstalo nebo se na vse vykašlat a zahodit cca. 40 dní svícení? Nebo to votrhat a zkusit doject? Poradte.